ster-heel Created with Sketch. 8,6 uit 174 beoordelingen via Kiyoh
Lightbox Image
Voetbalpomp

Voetbalpomp


Voetbalpomp: Onmisbaar voor elke sporter De voetbalpomp, ook wel bekend als balpomp of ballenpomp, is een essentieel instrument voor elke sporter. Deze handige tool maakt het mogelijk om je voetbal sn

... Lees meer

Notificatie ontvangen wanneer het artikel weer voorradig is?

Laat je e-mailadres achter:


Geen voorraad

Omschrijving

Voetbalpomp: Onmisbaar voor elke sporter

De voetbalpomp, ook wel bekend als balpomp of ballenpomp, is een essentieel instrument voor elke sporter. Deze handige tool maakt het mogelijk om je voetbal snel en efficiënt op te pompen, zodat je altijd klaar bent voor de volgende wedstrijd of training. De voetbalpomp is gemaakt van stevig kunststof en is voorzien van een metalen nippel, waardoor hij geschikt is voor diverse soorten ballen. Met een lengte van ongeveer 19 cm en een doorsnede van ongeveer 3,5 cm is deze pomp bovendien zeer compact en handzaam.

Voordelige Voetbalpomp voor alle gelegenheden

Deze voetbalpomp is niet alleen handig, maar ook zeer voordelig. Of je nu op het voetbalveld staat, in de sportschool bent of een dagje naar het strand gaat, deze goedkope balpomp is altijd handig om bij je te hebben. Met deze voordelige voetbalpomp hoef je nooit meer een lege bal mee te nemen en kun je altijd en overal een potje voetbal spelen. Deze voetbalpomp is dus een must-have voor elke sportliefhebber.

Productspecificaties Voetbalpomp

- Materiaal: Stevig kunststof met metalen nippel - Afmetingen: Lengte ca. 19 cm, doorsnede ca. 3,5 cm - Geschikt voor: Diverse soorten ballen - Compact en handzaam design - Voordelig geprijsd - Onmisbaar voor elke sporter - Ideaal voor op het voetbalveld, in de sportschool of op het strand.

Productinformatie

Artikelnummer:
92216
Gewicht artikel (kg):
0.1
EAN:
8711252421926
Hulp nodig?
Verrassend veel voor weinig
Groot assortiment

ruime voorraad

Binnen 1 werkdag

verzonden

Elke dag

nieuw aanbod