ster-heel Created with Sketch. 8,6 uit 174 beoordelingen via Kiyoh
Lightbox Image
Aansteker elektronisch metaal Retro

Aansteker elektronisch metaal Retro


Introductie Elektronische Metalen Retro Aansteker Breng een vleugje vintage flair in je dagelijkse routine met onze elektronische metalen Retro aansteker. Deze stijlvolle en compacte aansteker is voo

... Lees meer

Notificatie ontvangen wanneer het artikel weer voorradig is?

Laat je e-mailadres achter:


Geen voorraad

Omschrijving

Introductie Elektronische Metalen Retro Aansteker

Breng een vleugje vintage flair in je dagelijkse routine met onze elektronische metalen Retro aansteker. Deze stijlvolle en compacte aansteker is voorzien van een levendige retro print die zeker een gespreksonderwerp zal zijn. Het is niet zomaar een aansteker, het is een stijlstatement. Het is een navulbare, elektronische aansteker die je eenvoudig kunt bijvullen wanneer de vloeistof op is, waardoor je niet steeds een nieuwe hoeft te kopen. Het ontwerp en de kleur worden willekeurig geleverd, waardoor elk stuk uniek is.

Toepassingen en Gelegenheden

Deze voordelige elektronische metalen Retro aansteker is een perfecte aanvulling voor elke gelegenheid. Of je nu een barbecue organiseert, een kaars aansteekt voor een romantisch diner of gewoon een betrouwbare aansteker nodig hebt voor je dagelijkse behoeften, deze aansteker is de juiste keuze. Bovendien is het door zijn aantrekkelijke prijs en unieke ontwerp een geweldig cadeau-idee voor vintage liefhebbers.

Productspecificaties

- Producttype: Elektronische Metalen Retro Aansteker - Materiaal: Metaal - Ontwerp: Retro print, assorti design/kleur - Navulbaar: Ja - Afmetingen: ca. 6x3x1 cm - Verpakking: 1 stuk Let op: dit product is niet geschikt voor kinderen.

Productinformatie

Artikelnummer:
92513
Gewicht artikel (kg):
0.03
EAN:
8711252389011
Hulp nodig?
Verrassend veel voor weinig
Groot assortiment

ruime voorraad

Binnen 1 werkdag

verzonden

Elke dag

nieuw aanbod