ster-heel Created with Sketch. 8,6 uit 174 beoordelingen via Kiyoh
Lightbox Image
Aansteker Lips Lipstick

Aansteker Lips Lipstick


Ontdek de Aansteker Lips Lipstick Zet je persoonlijkheid in de schijnwerpers met de Aansteker Lips Lipstick. Deze opvallende, navulbare aansteker is een unieke combinatie van functionaliteit en stijl.

... Lees meer


Ruime voorraad

Omschrijving

Ontdek de Aansteker Lips Lipstick

Zet je persoonlijkheid in de schijnwerpers met de Aansteker Lips Lipstick. Deze opvallende, navulbare aansteker is een unieke combinatie van functionaliteit en stijl. Versierd met een sexy lippenstift opdruk, maakt deze aansteker een statement. Niet alleen is het een handig hulpmiddel voor het aansteken van kaarsen, het is ook een geweldige accessoire die je persoonlijke stijl onderstreept. Voorzien van kinderbeveiliging, biedt de aansteker Lips Lipstick ook gemoedsrust. Het product wordt assorti design uitgeleverd en heeft een compacte afmeting van ca. 8x2,5x1 cm.

Voordelige en veelzijdige aansteker

De Aansteker Lips Lipstick is niet alleen een goedkope aansteker, maar ook een voordelige keuze voor iedereen die op zoek is naar een functioneel en trendy accessoire. Het is perfect voor dagelijks gebruik, maar ook een geweldig cadeau-idee voor speciale gelegenheden zoals verjaardagen, vrijgezellenfeesten of themafeesten. Deze voordelige aansteker met lippenstift opdruk is ook een uitstekende keuze voor evenementen, als een uniek aandenken dat zeker een glimlach op het gezicht van de ontvanger zal toveren.

Productsamenstelling Aansteker Lips Lipstick

- Type: Navulbare aansteker - Design: Sexy lippenstift opdruk - Veiligheidsfuncties: Voorzien van kinderbeveiliging - Levering: Assorti design - Afmetingen: ca. 8x2,5x1 cm

Productinformatie

Artikelnummer:
93123
Gewicht artikel (kg):
0.02
EAN:
3661075122782
Hulp nodig?
Verrassend veel voor weinig
Groot assortiment

ruime voorraad

Binnen 1 werkdag

verzonden

Elke dag

nieuw aanbod