ster-heel Created with Sketch. 8,6 uit 174 beoordelingen via Kiyoh
Lightbox Image
Aansteker luxe metaal rond Girls

Aansteker luxe metaal rond Girls


Luxe Metaal Ronde Aansteker voor Meisjes Verlicht je wereld met onze Luxe Metaal Ronde Aansteker voor Meisjes. Dit stijlvolle en praktische accessoire is meer dan alleen een vuurmaker; het is een fash

... Lees meer

Notificatie ontvangen wanneer het artikel weer voorradig is?

Laat je e-mailadres achter:


Geen voorraad

Omschrijving

Luxe Metaal Ronde Aansteker voor Meisjes

Verlicht je wereld met onze Luxe Metaal Ronde Aansteker voor Meisjes. Dit stijlvolle en praktische accessoire is meer dan alleen een vuurmaker; het is een fashion statement. Onze ronde aansteker, vervaardigd uit premium metaal, is speciaal ontworpen voor de moderne, modebewuste vrouw. Het compacte formaat maakt het perfect om mee te nemen in je broekzak. Het unieke, vrouwelijke ontwerp maakt het een uitstekend cadeau voor jezelf of een geliefde. Let op: het assorti dessin wordt willekeurig uitgeleverd en niet alle dessins staan afgebeeld.

Voordelige Luxe Aansteker

Deze voordelige en modieuze aansteker is de perfecte aanvulling op elke gelegenheid. Of je nu een kaars aansteekt voor een romantisch diner, een verjaardagstaart verlicht of gewoon een gezellige avond op de veranda plant, deze luxe aansteker is er voor jou. Ondanks de luxe uitstraling, is deze aansteker verrassend betaalbaar, waardoor het een geweldig cadeau is voor vriendinnen, zussen, moeders en dochters.

Productspecificaties

- Type: Elektronische aansteker - Materiaal: Metaal - Vorm: Rond - Afmeting: ca. 8,5x1,2 cm - Hervulbaar: Ja - Dessin: Assorti, willekeurig uitgeleverd - Geschikt voor: Dames en meisjes - Toepassingen: Verlichten van kaarsen, sigaretten, etc. Geniet van de luxe en het gemak van onze Metaal Ronde Aansteker voor Meisjes. Het is niet zomaar een aansteker, het is een lifestyle-accessoire.

Productinformatie

Artikelnummer:
92621
Gewicht artikel (kg):
0.03
EAN:
8711252389028
Hulp nodig?
Verrassend veel voor weinig
Groot assortiment

ruime voorraad

Binnen 1 werkdag

verzonden

Elke dag

nieuw aanbod