ster-heel Created with Sketch. 8,6 uit 174 beoordelingen via Kiyoh
Lightbox Image
Acrylverf set 16 tubes 36 ml Artist

Acrylverf set 16 tubes 36 ml Artist


Acrylverf set 16 tubes 36 ml Artist De Acrylverf set 16 tubes 36 ml Artist is een complete set met verschillende kleuren schildersverf op acrylbasis. Met deze set heb je alles wat je nodig hebt om te

... Lees meer


Ruime voorraad

Omschrijving

Acrylverf set 16 tubes 36 ml Artist

De Acrylverf set 16 tubes 36 ml Artist is een complete set met verschillende kleuren schildersverf op acrylbasis. Met deze set heb je alles wat je nodig hebt om te starten met schilderen. De tubes hebben een inhoud van 36 ml per stuk, wat voldoende is voor vele creatieve projecten.

Veelzijdig en geschikt voor verschillende toepassingen

Deze Acrylverf set is geschikt voor het schilderen op canvas en linnen schildersdoeken of schildersboard. De verf heeft een goede dekking en droogt snel op, waardoor je snel verder kunt werken aan je kunstwerk. Door de verschillende kleuren in de set kun je eindeloos variëren en je creativiteit de vrije loop laten.

Productspecificaties:

  • 16 tubes acrylverf
  • Inhoud per tube: 36 ml
  • Geschikt voor schilderen op canvas, linnen schildersdoeken of schildersboard
  • Afmeting verpakking: ca. 25x22x3 cm

Met de Acrylverf set 16 tubes 36 ml Artist haal je een voordelige en complete set in huis. Of je nu een beginnende kunstenaar bent of al meer ervaring hebt, deze set biedt je de mogelijkheid om op een betaalbare manier je creatieve ideeën tot leven te brengen. Perfect voor hobbyisten, studenten en kunstliefhebbers.

Productinformatie

Artikelnummer:
93705
Gewicht artikel (kg):
0.79
EAN:
8719202923537
Hulp nodig?
Verrassend veel voor weinig
Groot assortiment

ruime voorraad

Binnen 1 werkdag

verzonden

Elke dag

nieuw aanbod