ster-heel Created with Sketch. 8,6 uit 174 beoordelingen via Kiyoh
Lightbox Image
Afwasborstel met doseerpomp

Afwasborstel met doseerpomp


Afwasborstel met doseerpomp Deze handige afwasborstel met doseerpomp maakt het afwassen van kleine vaat een stuk gemakkelijker. Met het reservoir en de doseerpomp kun je het afwasmiddel eenvoudig verd

... Lees meer


Beperkte voorraad

Omschrijving

Afwasborstel met doseerpomp

Deze handige afwasborstel met doseerpomp maakt het afwassen van kleine vaat een stuk gemakkelijker. Met het reservoir en de doseerpomp kun je het afwasmiddel eenvoudig verdunnen met water en doseren met één druk op de knop. De afmeting van de borstel is ongeveer 11x6 cm.

Afwasborstel met reservoir en doseerpomp

Deze praktische afwasborstel met reservoir en doseerpomp is een must-have voor iedereen die op zoek is naar een handige oplossing voor de kleine vaat. Door het afwasmiddel te verdunnen met water en in de houder te doen, kun je met één druk op de knop de juiste hoeveelheid afwasmiddel doseren. De afwasborstel is compact en heeft een afmeting van ca. 11x6 cm.

De afwasborstel met doseerpomp is ook verkrijgbaar onder andere benamingen, zoals: doseerborstel, afwaskwast met pomp, vaatborstel met reservoir en meer.

Met deze voordelige afwasborstel met doseerpomp wordt afwassen een stuk eenvoudiger. Het product is ideaal voor dagelijks gebruik en geschikt voor diverse gelegenheden, zoals het schoonmaken van borden, glazen, bestek en andere kleine vaat. Door het handige doseersysteem bespaar je bovendien op het verbruik van afwasmiddel. Het compacte formaat van de borstel maakt het ook handig om mee te nemen op vakantie of op de camping.

Productspecificaties:

  • Afmeting borstel: ca. 11x6 cm
  • Voorzien van doseerpomp en reservoir
  • Geschikt voor het doseren van afwasmiddel
  • Ideaal voor kleine vaat
  • Handig voor dagelijks gebruik en op reis

Productinformatie

Artikelnummer:
93913
Gewicht artikel (kg):
0.07
EAN:
8711361015030
Hulp nodig?
Verrassend veel voor weinig
Groot assortiment

ruime voorraad

Binnen 1 werkdag

verzonden

Elke dag

nieuw aanbod