ster-heel Created with Sketch. 8,6 uit 174 beoordelingen via Kiyoh
Lightbox Image
Afwasborstel plastic luxe

Afwasborstel plastic luxe


Introductie van de Luxe Plastic Afwasborstel Maak kennis met de Afwasborstel Plastic Luxe - een essentieel hulpmiddel voor elke keuken. Deze luxe, stevige kunststof afwasborstel is ontworpen om uw afw

... Lees meer


Ruime voorraad

Omschrijving

Introductie van de Luxe Plastic Afwasborstel

Maak kennis met de Afwasborstel Plastic Luxe - een essentieel hulpmiddel voor elke keuken. Deze luxe, stevige kunststof afwasborstel is ontworpen om uw afwaservaring te verbeteren en is voorzien van een handige schraper om hardnekkig vuil te verwijderen. De borstel is beschikbaar in een assortiment van moderne kleuren en is uitgerust met een handig ophangoog voor eenvoudige opslag. Met een afmeting van ongeveer 27x8x4 cm, past deze borstel gemakkelijk in uw hand voor comfortabel gebruik.

Goedkoop en Voordelig

De Afwasborstel Plastic Luxe is niet alleen een praktisch, maar ook een voordelig hulpmiddel. De stevige constructie zorgt voor een lange levensduur, waardoor u geld bespaart op het regelmatig vervangen van goedkopere borstels. Bovendien is deze borstel toepasbaar op alle soorten vaatwerk, waardoor het een veelzijdige toevoeging aan uw keuken is. Of u nu voorbereidt op een groot diner, of gewoon de dagelijkse afwas doet, deze afwasborstel is de perfecte keuze voor elke gelegenheid.

Productspecificaties

  • Type: Afwasborstel Plastic Luxe
  • Materiaal: Kunststof
  • Kleur: Assorti
  • Extra's: Schraper en ophangoog
  • Afmeting: ca. 27x8x4 cm

Productinformatie

Artikelnummer:
92622
Gewicht artikel (kg):
0.04
EAN:
4326470417527
Hulp nodig?
Verrassend veel voor weinig
Groot assortiment

ruime voorraad

Binnen 1 werkdag

verzonden

Elke dag

nieuw aanbod