ster-heel Created with Sketch. 8,6 uit 174 beoordelingen via Kiyoh
Lightbox Image
Airlounger opblaasbare ligzak 220 cm

Airlounger opblaasbare ligzak 220 cm


Airlounger opblaasbare ligzak 220 cm De Airlounger opblaasbare ligzak van 220 cm is de perfecte metgezel voor ontspanning in de buitenlucht. Of je nu in de tuin, op het strand, op de camping, onderwe

... Lees meer

Notificatie ontvangen wanneer het artikel weer voorradig is?

Laat je e-mailadres achter:


Geen voorraad

Omschrijving

Airlounger opblaasbare ligzak 220 cm

De Airlounger opblaasbare ligzak van 220 cm is de perfecte metgezel voor ontspanning in de buitenlucht. Of je nu in de tuin, op het strand, op de camping, onderweg, op een festival of tijdens outdoor activiteiten bent, deze opblaasbare lounge ligzak biedt ultiem comfort.

Opblaasbaar en waterbestendig

Deze Air lounger Lazy Bag is niet alleen opblaasbaar, maar ook waterbestendig. Dit betekent dat je er zelfs mee kunt drijven op het water. Zo kun je optimaal genieten van zon, water en ontspanning.

Eenvoudig op te blazen

Het vullen van de ligzak met lucht is zeer eenvoudig, zonder dat je een pomp nodig hebt. De ligzak heeft 2 luchtzakken die je in de wind moet houden of in de lucht heen en weer moet bewegen. Hierdoor vult de ligzak zichzelf met lucht. Zodra de zak vol met lucht zit, rol je het uiteinde een paar keer op en sluit je de zitzak door de gespen in elkaar te klikken.

Compact en draagbaar

Deze Airlounger wordt geleverd in de kleur blauw en is gemaakt van polyester. Het draagvermogen van het ligbed is ongeveer 120 kg. De afmetingen van de luchtzak zijn circa 220x70 cm. Bovendien wordt de ligzak geleverd met een compact draagtasje, waardoor je hem gemakkelijk overal mee naartoe kunt nemen.

Specificaties:

  • Afmeting luchtzak: ca. 220x70 cm
  • Afmeting draagtasje: ca. 34x20x10 cm
  • Draagvermogen ligbed: ca. 120 kg
  • Kleur: blauw
  • Materiaal: polyester

Productinformatie

Artikelnummer:
93743
Gewicht artikel (kg):
0.61
EAN:
7434608515551
Hulp nodig?
Verrassend veel voor weinig
Groot assortiment

ruime voorraad

Binnen 1 werkdag

verzonden

Elke dag

nieuw aanbod