ster-heel Created with Sketch. 8,6 uit 174 beoordelingen via Kiyoh
Lightbox Image
Alarmklok reiswekker klein

Alarmklok reiswekker klein


Compacte Alarmklok Reiswekker Klein: Jouw Reismaatje Deze kleine, maar krachtige alarmklok reiswekker klein is een essentieel item voor elke reiziger. Dit compacte reiswekkertje, gemaakt van duurzaam

... Lees meer


Ruime voorraad

Omschrijving

Compacte Alarmklok Reiswekker Klein: Jouw Reismaatje

Deze kleine, maar krachtige alarmklok reiswekker klein is een essentieel item voor elke reiziger. Dit compacte reiswekkertje, gemaakt van duurzaam kunststof, past perfect in elke koffer of rugzak. Het is een quartz wekker die werkt op een Penlite AA batterij (niet inbegrepen), dus je hoeft je geen zorgen te maken over het vinden van een stopcontact. Deze kleine wekker wordt assorti kleur uitgeleverd in blauw, groen of roze, waardoor hij niet alleen functioneel maar ook stijlvol is. Zijn afmetingen zijn ongeveer 6x5,5x3 cm, waardoor hij gemakkelijk op elk nachtkastje of bureau past.

Voordelige Alarmklok Reiswekker Klein: Perfect voor Alle Gelegenheden

Deze voordelige en compacte reiswekker is niet alleen ideaal voor reizen, maar ook voor thuisgebruik. Door zijn compacte formaat is hij ook ideaal voor op de camping, vakanties, zakenreizen of zelfs voor studenten die in een slaapzaal verblijven. Met deze goedkope reiswekker kun je er zeker van zijn dat je altijd op tijd wakker wordt, waar je ook bent. Dankzij zijn veelzijdigheid en betaalbaarheid is deze alarmklok reiswekker klein ook een perfect cadeau-idee voor vrienden en familie die graag reizen.

Productspecificaties van de Alarmklok Reiswekker Klein

- Soort wekker: Quartz - Materiaal: Kunststof - Werkt op: Penlite AA batterij (niet inbegrepen) - Afmetingen: ca. 6x5,5x3 cm - Kleur: Assorti (blauw, groen of roze) - Geschikt voor: Thuisgebruik, reizen, vakanties, camping, zakenreizen - Extra kenmerken: Compact en draagbaar.

Productinformatie

Artikelnummer:
92805
Gewicht artikel (kg):
0.05
EAN:
8718026589516
Hulp nodig?
Verrassend veel voor weinig
Groot assortiment

ruime voorraad

Binnen 1 werkdag

verzonden

Elke dag

nieuw aanbod