ster-heel Created with Sketch. 8,6 uit 174 beoordelingen via Kiyoh
Lightbox Image
Amuse tapas schaaltjes hout 8 stuks

Amuse tapas schaaltjes hout 8 stuks


Amuse Tapas Schaaltjes Hout: Een Stijlvolle Toevoeging aan Uw Eettafel Deze prachtige set van 8 houten amuse tapas schaaltjes is een must-have voor iedereen die graag gasten entertainen. De schaaltjes

... Lees meer


Ruime voorraad

Omschrijving

Amuse Tapas Schaaltjes Hout: Een Stijlvolle Toevoeging aan Uw Eettafel

Deze prachtige set van 8 houten amuse tapas schaaltjes is een must-have voor iedereen die graag gasten entertainen. De schaaltjes, gemaakt van hoogwaardig hout, hebben de unieke vorm van een boot die een speelse en elegante uitstraling geeft aan uw tafeldecoratie. Perfect voor het serveren van allerlei lekkernijen zoals slaatjes, bitterballen, kaas, worst, 1 persoons gerechtjes, tapas en amuse hapjes. Met een afmeting van ongeveer 16,5x8,5x2,5 cm, zijn deze houten schaaltjes ideaal voor zowel kleine als grote hapjes.

Voordelige en Veelzijdige Houten Tapas Schaaltjes

Op zoek naar een goedkope, maar stijlvolle manier om uw hapjes te presenteren? Deze houten tapas schaaltjes zijn de ideale oplossing. Ze zijn niet alleen voordelig, maar ook zeer veelzijdig. Of het nu gaat om een informeel feestje met vrienden, een familiebijeenkomst of een formeel diner, deze schaaltjes zullen zeker indruk maken op uw gasten. Bovendien zijn ze zeer praktisch, aangezien ze gebruikt kunnen worden voor een breed scala aan gerechten, van tapas en amuses tot kleine salades en desserts.

Productspecificaties

  • Productsoort: Amuse Tapas Schaaltjes
  • Materiaal: Hout
  • Aantal: 8 stuks
  • Vorm: Boot
  • Afmetingen: ca. 16,5x8,5x2,5 cm
  • Veelzijdig in gebruik: Geschikt voor het serveren van slaatjes, bitterballen, kaas, worst, 1 persoons gerechtjes, tapas en amuse hapjes etc.

Productinformatie

Artikelnummer:
93489
Gewicht artikel (kg):
0.04
EAN:
8719202590449
Hulp nodig?
Verrassend veel voor weinig
Groot assortiment

ruime voorraad

Binnen 1 werkdag

verzonden

Elke dag

nieuw aanbod