ster-heel Created with Sketch. 8,6 uit 174 beoordelingen via Kiyoh
Lightbox Image
Sale
Angry Birds oortelefoon met microfoon Black Bomber

Angry Birds oortelefoon met microfoon Black Bomber

50% korting

Angry Birds oortelefoon met microfoon Black Bomber De Angry Birds oordopjes Black Bomber van Gear4 zijn perfect voor liefhebbers van de populaire Angry Birds game. Deze oortelefoon biedt niet alleen

... Lees meer


Ruime voorraad

Omschrijving

Angry Birds oortelefoon met microfoon Black Bomber

De Angry Birds oordopjes Black Bomber van Gear4 zijn perfect voor liefhebbers van de populaire Angry Birds game. Deze oortelefoon biedt niet alleen een mooi stereo geluid en goede bas, maar is ook voorzien van een handige one-touch microfoon. Zo kun je gemakkelijk handsfree bellen terwijl je geniet van je favoriete muziek.

De Angry Birds koptelefoon is niet alleen functioneel, maar ook nog eens comfortabel om te dragen. Dankzij het lichtgewicht ontwerp en het trendy dessin zijn deze oordopjes een echte eyecatcher. Met een snoerlengte van 1,2 meter en een 3,5 mm plug zijn ze geschikt voor de meeste tablets, smartphones, mp3 spelers en games.

Productspecificaties:

  • Gemaakt van kunststof
  • Afmetingen: 13 x 2 x 10 cm
  • Impedantie: 16 Ohm
  • Frequency Response: 20 Hz tot 20 KHz
  • Gevoeligheid: 101dB speaker

Met de Angry Birds oortelefoon met microfoon Black Bomber haal je niet alleen een kwalitatief hoogwaardig product in huis, maar ook een stukje plezier en stijl. Of je nu onderweg bent, aan het gamen bent of gewoon wilt genieten van je favoriete muziek, deze oortelefoon biedt de perfecte geluidservaring. Bestel nu en ervaar zelf het gemak en de kwaliteit van de Angry Birds oortelefoon met microfoon Black Bomber.

Productinformatie

Artikelnummer:
12208
Afmetingen:
13 x 2 x 10 cm
Materiaal:
Kunststof
Gewicht artikel (kg):
0.03
EAN:
5060230655932
Hulp nodig?
Verrassend veel voor weinig
Groot assortiment

ruime voorraad

Binnen 1 werkdag

verzonden

Elke dag

nieuw aanbod