ster-heel Created with Sketch. 8,6 uit 174 beoordelingen via Kiyoh
Lightbox Image
Anti insectenspray 300 ml

Anti insectenspray 300 ml


Productbeschrijving Onze Anti insectenspray Clean 300 ml is een doeltreffende oplossing voor al uw insectenproblemen. Deze gebruiksvriendelijke insectenverdelger pakt zowel vliegende als kruipende ins

... Lees meer

Notificatie ontvangen wanneer het artikel weer voorradig is?

Laat je e-mailadres achter:


Geen voorraad

Omschrijving

Productbeschrijving

Onze Anti insectenspray Clean 300 ml is een doeltreffende oplossing voor al uw insectenproblemen. Deze gebruiksvriendelijke insectenverdelger pakt zowel vliegende als kruipende insecten aan, waaronder vliegen, muggen, mieren, kakkerlakken en zilvervisjes. Met zijn krachtige formule levert de insectenbestrijder onmiddellijke resultaten, terwijl het toch veilig is voor gebruik in en rondom uw huis. Met zijn royale volume van 300 ml, biedt deze anti-insectenspray u langdurige bescherming tegen ongewenste insecten.

Voordelig en veelzijdig

Onze Anti insectenspray Clean 300 ml is niet alleen een voordelige oplossing voor uw insectenproblemen, maar ook een veelzijdige. Het is geschikt voor gebruik in diverse situaties, van uw dagelijkse huishouden tot outdoor-activiteiten zoals kamperen en picknicken. Ook op vakantie is deze insectenverdelger een handige reisgenoot. Dankzij zijn compacte formaat past hij gemakkelijk in uw bagage. En met zijn budgetvriendelijke prijs, is deze anti-insectenspray een goedkope manier om uzelf en uw gezin te beschermen tegen vervelende insectenbeten.

Productspecificaties

  • Type: Anti insectenspray
  • Merk: Clean
  • Inhoud: 300 ml
  • Bestrijdt zowel vliegende als kruipende insecten
  • Veilig voor gebruik in en rondom het huis
  • Compact formaat, ideaal voor op reis

Productinformatie

Artikelnummer:
93039
Gewicht artikel (kg):
0.26
EAN:
4326470441164
Hulp nodig?
Verrassend veel voor weinig
Groot assortiment

ruime voorraad

Binnen 1 werkdag

verzonden

Elke dag

nieuw aanbod