ster-heel Created with Sketch. 8,6 uit 174 beoordelingen via Kiyoh
Lightbox Image
Anti worteldoek 8 mtr

Anti worteldoek 8 mtr


Anti worteldoek 8 mtr Dit anti-worteldoek is gemaakt van polyester en heeft een zwarte kleur. Het doek laat water door, maar geen licht en wortelgroei, waardoor de groei van onkruid wordt voorkomen.

... Lees meer

Notificatie ontvangen wanneer het artikel weer voorradig is?

Laat je e-mailadres achter:


Geen voorraad

Omschrijving

Anti worteldoek 8 mtr

Dit anti-worteldoek is gemaakt van polyester en heeft een zwarte kleur. Het doek laat water door, maar geen licht en wortelgroei, waardoor de groei van onkruid wordt voorkomen. Het is ideaal als onkruidwering onder bestrating, grindpaden, bij vijvers en nog veel meer.

Anti worteldoek 8 mtr - Goedkoop en voordelig

Dit anti-worteldoek van 8 meter is niet alleen van hoge kwaliteit, maar ook nog eens zeer betaalbaar. Het is de perfecte oplossing om onkruidgroei te voorkomen en uw buitenruimte netjes en verzorgd te houden. Dit doek is geschikt voor diverse gelegenheden, zoals het aanleggen van bestrating, grindpaden en vijvers. Met een breedte van ongeveer 1,5 meter en een lengte van 8 meter, biedt dit doek voldoende oppervlakte om uw project te voltooien.

Productspecificaties:

- Materiaal: Polyester - Kleur: Zwart - Afmetingen: Breedte ca. 1,5 meter, lengte ca. 8 meter - Waterdoorlatend - Voorkomt wortelgroei en onkruidopkomst - Geschikt voor diverse toepassingen, zoals bestrating, grindpaden en vijvers

Productinformatie

Artikelnummer:
93115
Gewicht artikel (kg):
0.54
EAN:
8711295071669
Hulp nodig?
Verrassend veel voor weinig
Groot assortiment

ruime voorraad

Binnen 1 werkdag

verzonden

Elke dag

nieuw aanbod