ster-heel Created with Sketch. 8,6 uit 174 beoordelingen via Kiyoh
Lightbox Image
Antislipmat Auto 15x15 cm 2 st

Antislipmat Auto 15x15 cm 2 st


Ontdek de veelzijdigheid van de Antislipmat Auto 15x15 cm 2 st De Antislipmat Auto 15x15 cm 2 st is een essentiële accessoire voor elke autobezitter. Deze handige gripmatten zijn ontworpen om uw spul

... Lees meer


Beperkte voorraad

Omschrijving

Ontdek de veelzijdigheid van de Antislipmat Auto 15x15 cm 2 st

De Antislipmat Auto 15x15 cm 2 st is een essentiële accessoire voor elke autobezitter. Deze handige gripmatten zijn ontworpen om uw spullen op hun plek te houden tijdens het rijden. Of u nu een smartphone, sleutels, zonnebril of andere kleine voorwerpen op uw dashboard wilt leggen, deze antislipmatten zorgen ervoor dat ze niet verschuiven of vallen. De matten zijn eenvoudig te plaatsen en te verwijderen, waardoor ze een praktische en veelzijdige oplossing zijn voor uw auto-interieur.

Voordelige Antislipmat Auto 15x15 cm 2 st

Als u op zoek bent naar een voordelige manier om uw auto netjes en georganiseerd te houden, dan is de Antislipmat Auto 15x15 cm 2 st een uitstekende keuze. Deze gripmatten zijn niet alleen goedkoop, maar ook zeer toepasbaar. Ze kunnen bijvoorbeeld gebruikt worden tijdens lange autoritten, kampeertrips of dagelijkse ritten naar het werk. Met deze antislipmatten bent u altijd voorbereid op elke rit. Ze zijn ook een geweldig cadeau-idee voor vrienden en familie die graag hun auto netjes houden.

Productspecificaties van de Antislipmat Auto 15x15 cm 2 st

- Afmetingen: 15x15 cm - Aantal: 2 stuks - Kleur: Zwart - Materiaal: Antislip rubber - Toepassing: Auto-interieur Let op: Vermijd het plaatsen van zeer zware voorwerpen op de antislipmat. Dit kan de effectiviteit van de mat verminderen.

Productinformatie

Artikelnummer:
92116
Gewicht artikel (kg):
0.05
EAN:
8711252392691
Hulp nodig?
Verrassend veel voor weinig
Groot assortiment

ruime voorraad

Binnen 1 werkdag

verzonden

Elke dag

nieuw aanbod