ster-heel Created with Sketch. 8,6 uit 174 beoordelingen via Kiyoh
Lightbox Image
Artstone bloempot Coloured grape 20 cm

Artstone bloempot Coloured grape 20 cm


Artstone bloempot Coloured grape 20 cm Bloempot Claire heeft de kenmerkende marmeren look van Artstone en is vervaardigd uit lichtgewicht kunststof, waardoor hij gemakkelijk te verplaatsen is. Hierdo

... Lees meer


Ruime voorraad

Omschrijving

Artstone bloempot Coloured grape 20 cm

Bloempot Claire heeft de kenmerkende marmeren look van Artstone en is vervaardigd uit lichtgewicht kunststof, waardoor hij gemakkelijk te verplaatsen is. Hierdoor kun je hem op elke gewenste plek neerzetten, zowel binnen als buiten.

De bloempotten van Artstone zijn recyclebaar en weersbestendig. In de bodem van elke bloempot van Artstone zit een plug, zo is de pot bij gebruik in huis waterdicht. Gebruik je de bloempot buiten, verwijder dan de plug, zo kan het waterreservoir in de bodem van de pot zijn werk doen.

Kenmerken van de Artstone bloempot Coloured grape 20 cm:

  • Gemaakt van een kunststof-steenmix
  • Afmetingen: 20 x 10 x 11 cm
  • Onderdeel van de Coloured serie

De Artstone bloempot Coloured grape 20 cm is een veelzijdige en stijlvolle toevoeging aan jouw interieur of tuin. Met zijn marmeren look geeft hij een luxe uitstraling aan elke ruimte. Dankzij het lichtgewicht materiaal kun je de pot eenvoudig verplaatsen, waardoor je hem kunt gebruiken op verschillende plekken, zowel binnen als buiten.

Deze bloempot is geschikt voor allerlei gelegenheden, van het decoreren van je woonkamer tot het opfleuren van je terras of balkon. Door de waterdichte bodem kun je hem ook binnen gebruiken zonder je zorgen te maken over lekkages. Verwijder de plug en gebruik de pot buiten, zodat het waterreservoir in de bodem zijn werk kan doen en je planten voldoende water krijgen.

Productinformatie

Artikelnummer:
74239
Afmetingen:
20 x 10 x 11 cm
Serie:
Coloured
Materiaal:
Kunststof-steenmix
Gewicht artikel (kg):
0.28
EAN:
8711355612580
Hulp nodig?
Verrassend veel voor weinig
Groot assortiment

ruime voorraad

Binnen 1 werkdag

verzonden

Elke dag

nieuw aanbod