ster-heel Created with Sketch. 8,6 uit 174 beoordelingen via Kiyoh
Lightbox Image
Artstone bloempot Coloured roze 20 cm

Artstone bloempot Coloured roze 20 cm


Artstone bloempot Coloured roze 20 cm Bloempot Claire heeft de kenmerkende marmeren look van Artstone en is vervaardigd uit lichtgewicht kunststof, waardoor hij gemakkelijk te verplaatsen is. Hierdoor

... Lees meer


Ruime voorraad

Omschrijving

Artstone bloempot Coloured roze 20 cm

Bloempot Claire heeft de kenmerkende marmeren look van Artstone en is vervaardigd uit lichtgewicht kunststof, waardoor hij gemakkelijk te verplaatsen is. Hierdoor kun je hem op elke gewenste plek neerzetten, zowel binnen als buiten.

De bloempotten van Artstone zijn recyclebaar en weersbestendig. In de bodem van elke bloempot van Artstone zit een plug, zo is de pot bij gebruik in huis waterdicht. Gebruik je de bloempot buiten, verwijder dan de plug, zo kan het waterreservoir in de bodem van de pot zijn werk doen.

Productspecificaties:

  • Materiaal: Kunststof-steenmix
  • Afmeting: 20 x 18 x 11 cm
  • Serie: Coloured

Artstone bloempot Coloured roze 20 cm

Ben je op zoek naar een mooie en duurzame bloempot? Dan is de Artstone bloempot Coloured roze 20 cm een uitstekende keuze. Deze bloempot heeft niet alleen een prachtige marmeren look, maar is ook gemaakt van een lichtgewicht kunststof-steenmix. Hierdoor kun je de pot gemakkelijk verplaatsen en op elke gewenste plek neerzetten.

Deze bloempot is perfect voor zowel binnen als buiten gebruik. Binnen kun je de pot met de plug in de bodem gebruiken, waardoor hij waterdicht is en geen lekken veroorzaakt. Buiten kun je de plug verwijderen, zodat het waterreservoir in de bodem zijn werk kan doen en de plant voldoende water krijgt.

Met de Artstone bloempot Coloured roze 20 cm voeg je niet alleen een mooie eyecatcher toe aan je interieur of tuin, maar ook een functioneel en duurzaam product. Bestel deze bloempot vandaag nog en geniet van de prachtige uitstraling en de vele mogelijkheden.

Productinformatie

Artikelnummer:
74236
Afmetingen:
20 x 18 x 11 cm
Serie:
Coloured
Materiaal:
Kunststof-steenmix
Gewicht artikel (kg):
0.36
EAN:
8711355612559
Hulp nodig?
Verrassend veel voor weinig
Groot assortiment

ruime voorraad

Binnen 1 werkdag

verzonden

Elke dag

nieuw aanbod