ster-heel Created with Sketch. 8,6 uit 174 beoordelingen via Kiyoh
Lightbox Image
Asbak gekleurd glas rond klein

Asbak gekleurd glas rond klein


Asbak Gekleurd Glas Rond Klein: Een Kleurrijke Toevoeging aan Je Leefruimte De Asbak Gekleurd Glas Rond Klein is meer dan een eenvoudige asbak. Het is een prachtig klein kunstwerk, perfect voor het t

... Lees meer


Ruime voorraad

Omschrijving

Asbak Gekleurd Glas Rond Klein: Een Kleurrijke Toevoeging aan Je Leefruimte

De Asbak Gekleurd Glas Rond Klein is meer dan een eenvoudige asbak. Het is een prachtig klein kunstwerk, perfect voor het toevoegen van een vleugje kleur aan je interieur. Gemaakt van gekleurd glas, deze ronde asbak is verkrijgbaar in een assortiment van levendige kleuren zoals roze, rood, lichtgroen, oranje, blauw of geel/oranje. De grootte is ideaal voor kleine ruimtes, met een afmeting van ongeveer 7x3,5 cm. Het is niet alleen een functioneel item voor rokers, maar ook een decoratief stuk dat een vleugje kleur en stijl aan elke ruimte toevoegt.

Voordelige en veelzijdige asbak: Perfect voor elke gelegenheid

Deze goedkope en voordelige asbak is perfect voor dagelijks gebruik, feestjes of speciale gelegenheden. Het kan een kleurrijk accent toevoegen aan een tafelsetting of buitenruimte tijdens een barbecue of tuinfeest. Met zijn compacte formaat is het ook een geweldige optie voor reizigers die een draagbare en stijlvolle asbak nodig hebben. De Asbak Gekleurd Glas Rond Klein is ook een uitstekende keuze voor cadeau-ideeën, of het nu voor een verjaardag, housewarming of als een leuk bedankje is.

Productspecificaties

- Productsoort: Asbak - Materiaal: Gekleurd glas - Vorm: Rond - Grootte: Klein - Afmeting: ca. 7x3,5 cm - Kleuren: Assorti (roze, rood, lichtgroen, oranje, blauw, geel/oranje)

Productinformatie

Artikelnummer:
92755
Gewicht artikel (kg):
0.13
EAN:
8719202547719
Hulp nodig?
Verrassend veel voor weinig
Groot assortiment

ruime voorraad

Binnen 1 werkdag

verzonden

Elke dag

nieuw aanbod