ster-heel Created with Sketch. 8,6 uit 174 beoordelingen via Kiyoh
Lightbox Image
Auto luchtverfrisser bokshandschoenen

Auto luchtverfrisser bokshandschoenen


Auto luchtverfrisser bokshandschoenen Deze auto luchtverfrisser bokshandschoenen zijn een unieke en opvallende manier om je auto, boot, caravan of thuis van een frisse geur te voorzien. De set bestaa

... Lees meer


Beperkte voorraad

Omschrijving

Auto luchtverfrisser bokshandschoenen

Deze auto luchtverfrisser bokshandschoenen zijn een unieke en opvallende manier om je auto, boot, caravan of thuis van een frisse geur te voorzien. De set bestaat uit 2 rode bokhandschoenen met een heerlijke frisse geur, waardoor je direct een sportieve en verkwikkende sfeer creëert.

Goedkoop en voordelig

Ben je op zoek naar een betaalbare en voordelige manier om je auto op te frissen? Dan zijn deze auto luchtverfrisser bokshandschoenen de ideale keuze. Met een scherpe prijs en een langdurige geur, bieden ze een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Je kunt genieten van een frisse geur zonder diep in de buidel te hoeven tasten.

Productspecificaties

  • Set van 2 rode bokhandschoenen met frisse geur
  • Gemakkelijk op te hangen, overal te gebruiken
  • Afmetingen: ca. 7,5x4x4,5 cm

Met deze auto luchtverfrisser bokshandschoenen haal je niet alleen een handig en praktisch product in huis, maar ook een stijlvolle en geurige toevoeging aan je interieur. Bestel ze vandaag nog en geniet binnenkort van een heerlijk frisse auto, boot, caravan of thuis!

Productinformatie

Artikelnummer:
93169
Gewicht artikel (kg):
0.04
EAN:
5055257882522
Hulp nodig?
Verrassend veel voor weinig
Groot assortiment

ruime voorraad

Binnen 1 werkdag

verzonden

Elke dag

nieuw aanbod