ster-heel Created with Sketch. 8,6 uit 174 beoordelingen via Kiyoh
Lightbox Image
Auto raamwisser 21 cm

Auto raamwisser 21 cm


Auto raamwisser 21 cm De Auto raamwisser 21 cm is een stevige kunststof raamwisser met een spons en rubber. Dankzij de iets langere metalen steel is deze raamtrekker ideaal voor gebruik in de auto, b

... Lees meer


Ruime voorraad

Omschrijving

Auto raamwisser 21 cm

De Auto raamwisser 21 cm is een stevige kunststof raamwisser met een spons en rubber. Dankzij de iets langere metalen steel is deze raamtrekker ideaal voor gebruik in de auto, bus, camper en andere voertuigen. Met een afmeting van ongeveer 20,5x29,5x7,5 cm is deze raamwisser compact en handig in gebruik.

De Auto raamwisser 21 cm, ook wel bekend als autoraamtrekker, autowisser of raamveger, is een onmisbaar hulpmiddel voor het schoonmaken van autoruiten. Met deze raamwisser kunt u eenvoudig en efficiënt uw autoruiten streeploos schoonmaken. Of u nu uw auto wilt reinigen voor een professionele uitstraling, of gewoon wilt genieten van een helder zicht tijdens het rijden, deze raamwisser helpt u daarbij.

Productspecificaties:

  • Materiaal: stevige kunststof
  • Inclusief spons en rubber
  • Met iets langere metalen steel
  • Afmetingen: ca. 20,5x29,5x7,5 cm

Met de Auto raamwisser 21 cm kunt u snel en gemakkelijk uw autoruiten schoonmaken, zonder strepen achter te laten. Deze raamwisser is geschikt voor diverse voertuigen, zoals auto's, bussen en campers. Profiteer nu van de voordelige prijs en maak uw autoruiten stralend schoon!

Productinformatie

Artikelnummer:
92064
Gewicht artikel (kg):
0.19
EAN:
8711252486086
Hulp nodig?
Verrassend veel voor weinig
Groot assortiment

ruime voorraad

Binnen 1 werkdag

verzonden

Elke dag

nieuw aanbod