ster-heel Created with Sketch. 8,6 uit 174 beoordelingen via Kiyoh
Lightbox Image
Auto stofzuiger 12 volt

Auto stofzuiger 12 volt


Introductie van de 12 volt Auto Stofzuiger Ervaar het gemak van reiniging met onze 12-volt auto stofzuiger. Deze compacte en handige stofzuiger werkt op 12 volt via de sigarettenaansteker in uw auto,

... Lees meer

Notificatie ontvangen wanneer het artikel weer voorradig is?

Laat je e-mailadres achter:


Geen voorraad

Omschrijving

Introductie van de 12 volt Auto Stofzuiger

Ervaar het gemak van reiniging met onze 12-volt auto stofzuiger. Deze compacte en handige stofzuiger werkt op 12 volt via de sigarettenaansteker in uw auto, waardoor u altijd een schoonmaakhulp bij de hand heeft tijdens uw reizen. Of het nu gaat om kruimels van snacks of stof, deze autostofzuiger is uw trouwe partner voor een nette en schone auto. Met een ruime kabel van 3 meter en een handige aan- en uitknop, biedt deze stofzuiger u de vrijheid om alle hoeken van uw auto te bereiken. De stofzuiger wordt geleverd met een praktische zuigmond, ideaal voor het opzuigen van hardnekkig vuil. De compacte afmetingen (28x9x12 cm) maken het opbergen en meenemen van deze stofzuiger een fluitje van een cent.

Voordelige keuze voor Auto Reiniging

Op zoek naar een voordelige en efficiënte manier om uw auto schoon te houden? Onze 12 volt auto stofzuiger is een uitstekende keuze. Deze stofzuiger is niet alleen budgetvriendelijk, maar ook bijzonder praktisch voor dagelijks gebruik. Of u nu een lange roadtrip maakt of dagelijks pendelt, met deze autostofzuiger kunt u gemakkelijk en snel vuil en stof verwijderen. Het is de ideale oplossing voor die onverwachte momenten waarop u snel uw auto wilt opruimen. De stofzuiger is eenvoudig in gebruik en is daarmee een voordelige oplossing voor het onderhouden van een schone en frisse auto.

Productspecificaties

  • Soort: Auto stofzuiger
  • Vermogen: 12 volt, 60 watt
  • Stroomvoorziening: Via sigarettenaansteker
  • Kabellengte: 3 meter
  • Extra's: Voorzien van aan- en uitknop, geleverd met zuigmond
  • Afmetingen: ca. 28x9x12 cm

Productinformatie

Artikelnummer:
92003
Gewicht artikel (kg):
0.53
EAN:
8711252032900
Hulp nodig?
Verrassend veel voor weinig
Groot assortiment

ruime voorraad

Binnen 1 werkdag

verzonden

Elke dag

nieuw aanbod