ster-heel Created with Sketch. 8,6 uit 174 beoordelingen via Kiyoh
Lightbox Image
Autoband reparatie set 8 dlg

Autoband reparatie set 8 dlg


Autoband reparatie set 8 dlg - Uw redder in nood De autoband reparatie set 8 dlg is een essentiële tool voor elke autobezitter. Deze bandenreparatieset biedt een eenvoudige oplossing voor het reparere

... Lees meer

Notificatie ontvangen wanneer het artikel weer voorradig is?

Laat je e-mailadres achter:


Geen voorraad

Omschrijving

Autoband reparatie set 8 dlg - Uw redder in nood

De autoband reparatie set 8 dlg is een essentiële tool voor elke autobezitter. Deze bandenreparatieset biedt een eenvoudige oplossing voor het repareren van lekke banden. Of u nu met de auto, motor, scooter, caravan of camper onderweg bent, met deze set kunt u gemakkelijk en snel tubeless banden met gaatjes tot 6 mm repareren. De set bevat 5 proppen, een proppenboor, een inbrengnaald en lijm. De compacte verpakking (23,5x14x2 cm) is ideaal om in uw voertuig te bewaren voor onverwachte noodsituaties.

Voordelige Autoband reparatie set 8 dlg - Een goedkope oplossing voor lekke banden

Een lekke band kan een flinke tegenvaller zijn, vooral als u onderweg bent. Met de Autoband reparatie set 8 dlg heeft u een goedkope en praktische oplossing binnen handbereik. Deze set is bijzonder geschikt voor reizigers en forenzen die vaak op de weg zijn. Het is ook een handige tool voor vakantiegangers die met de caravan of camper op pad gaan. De set is eenvoudig in gebruik en u kunt snel weer veilig de weg op.

Productsamenstelling Autoband reparatie set 8 dlg

- 5 proppen voor het afdichten van gaatjes - Proppenboor om het gat in de band te vergroten en de prop in te brengen - Inbrengnaald voor het inbrengen van de prop in de band - Lijm om de prop stevig in de band te bevestigen - Verpakt in een compacte doos van 23,5x14x2 cm.

Productinformatie

Artikelnummer:
93157
Gewicht artikel (kg):
0.15
EAN:
8718026588267
Hulp nodig?
Verrassend veel voor weinig
Groot assortiment

ruime voorraad

Binnen 1 werkdag

verzonden

Elke dag

nieuw aanbod