ster-heel Created with Sketch. 8,6 uit 174 beoordelingen via Kiyoh
Lightbox Image
Autobeker rvs 450 ml

Autobeker rvs 450 ml


Productbeschrijving: Autobeker rvs 450 ml Ontdek de veelzijdigheid van onze Autobeker rvs 450 ml. Deze duurzame, roestvrijstalen thermosbeker met kunststof binnenbeker is speciaal ontworpen voor onde

... Lees meer

Notificatie ontvangen wanneer het artikel weer voorradig is?

Laat je e-mailadres achter:


Geen voorraad

Omschrijving

Productbeschrijving: Autobeker rvs 450 ml

Ontdek de veelzijdigheid van onze Autobeker rvs 450 ml. Deze duurzame, roestvrijstalen thermosbeker met kunststof binnenbeker is speciaal ontworpen voor onderweg. Of je nu in de auto, op de boot of in de vrachtwagen zit, deze beker maakt het gemakkelijk om je favoriete drankje bij de hand te houden. De deksel is uitgerust met een drinkopening en een afsluitbaar schuifje, waardoor je zonder morsen kunt drinken, zelfs tijdens het rijden.

Economisch en Veelzijdig

Onze Autobeker rvs 450 ml is niet alleen economisch, maar ook ontzettend veelzijdig. Het is een voordelige oplossing voor iedereen die graag een warm of koud drankje onderweg wil hebben. Deze thermosbeker is perfect voor dagelijkse woon-werkverkeer, lange roadtrips of zelfs voor een ontspannen dagje uit op de boot. Dankzij het compacte formaat past hij moeiteloos in de meeste autobekerhouders, waardoor hij altijd binnen handbereik is.

Productspecificaties

- Materiaal: Roestvrijstaal (buitenkant), Kunststof (binnenkant) - Inhoud: 450 ml - Afmetingen: Diameter onderkant ca. 6,5 cm, Diameter bovenkant ca. 8 cm, Hoogte ca. 18 cm - Deksel: Voorzien van een drinkopening met afsluitbaar schuifje - Toepassing: Geschikt voor auto, boot, vrachtwagen etc.

Productinformatie

Artikelnummer:
93479
Gewicht artikel (kg):
0.17
EAN:
8719202143232
Hulp nodig?
Verrassend veel voor weinig
Groot assortiment

ruime voorraad

Binnen 1 werkdag

verzonden

Elke dag

nieuw aanbod