ster-heel Created with Sketch. 8,6 uit 174 beoordelingen via Kiyoh
Lightbox Image
Automatische waslijn 14 m

Automatische waslijn 14 m


Ontdek de Gemakkelijke Automatische Waslijn van 14 Meter Maak kennis met onze automatische waslijn, de perfecte oplossing voor iedereen die op zoek is naar een efficiënte en ruimtebesparende manier om

... Lees meer

Notificatie ontvangen wanneer het artikel weer voorradig is?

Laat je e-mailadres achter:


Geen voorraad

Omschrijving

Ontdek de Gemakkelijke Automatische Waslijn van 14 Meter

Maak kennis met onze automatische waslijn, de perfecte oplossing voor iedereen die op zoek is naar een efficiënte en ruimtebesparende manier om was te drogen. Deze innovatieve waslijn is uitgerust met vier uittrekbare lijnen van elk 3,6 meter, wat zorgt voor een totale drooglengte van circa 14 meter. Dankzij de handige draaiknop kunt u de spanning van de waslijnen eenvoudig aanpassen, waardoor uw was altijd perfect hangt. Bovendien wordt dit systeem compleet geleverd met al het nodige montagemateriaal, en de compacte afmetingen van de waslijn houder (ca. 29x5,5x5,5 cm) maken het een onopvallende toevoeging aan uw huis.

Voordelige en Efficiënte Oplossing voor Uw Was

Zoekt u een voordelige manier om uw was te drogen zonder in te leveren op gemak? Onze automatische waslijn van 14 meter biedt de perfecte combinatie van functionaliteit en prijs. Ideaal voor iedereen die op zoek is naar een betaalbare, ruimtebesparende oplossing, deze waslijn is gemakkelijk in gebruik en past moeiteloos in kleinere ruimtes. Of u nu een goedkope waslijn nodig heeft voor uw appartement, uw huis of zelfs voor buiten, dit product is ontworpen om aan al uw behoeften te voldoen zonder de bank te breken.

Productspecificaties:

  • Totale drooglengte: circa 14 meter
  • Aantal lijnen: 4
  • Lengte per lijn: 3,6 meter
  • Instelbare lijnspanning met draaiknop
  • Inclusief montagemateriaal
  • Afmetingen waslijn houder: ca.

Productinformatie

Artikelnummer:
92522
Gewicht artikel (kg):
0.39
EAN:
8711295933479
Hulp nodig?
Verrassend veel voor weinig
Groot assortiment

ruime voorraad

Binnen 1 werkdag

verzonden

Elke dag

nieuw aanbod