ster-heel Created with Sketch. 8,6 uit 174 beoordelingen via Kiyoh
Lightbox Image
Funny Holland Autoset Oranje Holland set van 7

Funny Holland Autoset Oranje Holland set van 7


Productbeschrijving Funny Holland Autoset Oranje Holland set van 7 Laat je trots voor Holland zien met de Funny Holland Autoset Oranje Holland set van 7. Deze set is perfect om je auto te transformere

... Lees meer


Ruime voorraad

Omschrijving

Productbeschrijving Funny Holland Autoset Oranje Holland set van 7

Laat je trots voor Holland zien met de Funny Holland Autoset Oranje Holland set van 7. Deze set is perfect om je auto te transformeren in een rijdend Oranje feestje. De set bevat een autoraamvlag, een autoraamsticker, een T-shirt raamhanger met zuignap en vier bumperstickers. Laat zien dat jij achter ons nationale team staat, of het nu voetbal, hockey of schaatsen is, deze set maakt van elke rit een oranje festijn.

Voordelig en Veelzijdig

De Funny Holland Autoset Oranje Holland set van 7 is een goedkope en voordelige manier om je steun te tonen voor ons nationale team. De set is toepasbaar op elke auto en is perfect voor verschillende gelegenheden. Denk aan het EK of WK voetbal, Koningsdag, of gewoon om je Nederlandse trots te tonen. Met deze set maak je van elke rit een oranje feestje.

Productspecificaties

De Funny Holland Autoset Oranje Holland set van 7 bestaat uit: - 1 autoraamvlag van 44 cm - 1 autoraamsticker van 45 cm - 1 T-shirt raamhanger met zuignap van 17 cm - 4 bumperstickers van 21 cm Let op: De inhoud van de verpakking kan afwijken van de omschrijving. Volgens de verpakking bevat de set 2 autoraamvlaggen, 1 antennebal, 4 bumperstickers en 4 deurstickers.

Productinformatie

Artikelnummer:
81781
Afmetingen verpakking:
4 x 19 x 57 cm
Gewicht artikel (kg):
0.12
EAN:
8710712164014
Hulp nodig?
Verrassend veel voor weinig
Groot assortiment

ruime voorraad

Binnen 1 werkdag

verzonden

Elke dag

nieuw aanbod