ster-heel Created with Sketch. 8,6 uit 174 beoordelingen via Kiyoh
Lightbox Image
Badbruisbal groot 100 gram 1 st

Badbruisbal groot 100 gram 1 st


Badbruisbal groot 100 gram 1 st. De Badbruisbal groot 100 gram 1 st. is een heerlijke toevoeging aan je ontspanningsritueel in bad. Met een diameter van ongeveer 5,5 cm zorgt deze bruisbal voor een he

... Lees meer


Ruime voorraad

Omschrijving

Badbruisbal groot 100 gram 1 st.

De Badbruisbal groot 100 gram 1 st. is een heerlijke toevoeging aan je ontspanningsritueel in bad. Met een diameter van ongeveer 5,5 cm zorgt deze bruisbal voor een heerlijk bruisend badmoment. De bruisbal wordt assorti geleverd in verschillende geuren, waaronder Rose/Champagne, Lavendel/Orange, Lime/Coffee en Blackberry/Mango. Elk van deze geuren biedt een unieke geurervaring tijdens het baden.

Badbruisbal groot 1 st.

De Badbruisbal groot 1 st. is een geweldige keuze voor iedereen die op zoek is naar een voordelige en goedkope manier om te genieten van een bruisend bad. Met een diameter van ongeveer 5,5 cm en een gewicht van ongeveer 100 gram per stuk, zorgt deze bruisbal voor een langdurig bruisend effect in je bad. Of je nu wilt ontspannen na een lange dag werken, jezelf wilt verwennen tijdens een spa-avond of een cadeau zoekt voor een vriend of familielid, deze badbruisbal is perfect voor elke gelegenheid.

Productspecificaties:

  • Gewicht: ca. 100 gram per stuk
  • Diameter: ca. 5,5 cm
  • Geur: assorti (Rose/Champagne, Lavendel/Orange, Lime/Coffee, Blackberry/Mango)

Productinformatie

Artikelnummer:
92698
Gewicht artikel (kg):
0.11
EAN:
4326470484901
Hulp nodig?
Verrassend veel voor weinig
Groot assortiment

ruime voorraad

Binnen 1 werkdag

verzonden

Elke dag

nieuw aanbod