ster-heel Created with Sketch. 8,6 uit 174 beoordelingen via Kiyoh
Lightbox Image
Bakvormpjes set 13 dlg

Bakvormpjes set 13 dlg


Ontdek de veelzijdigheid van de Bakvormpjes set 13 dlg De Bakvormpjes set 13 dlg is een uitstekende keuze voor elke bakliefhebber. Met 13 verschillende kunststof vormpjes, biedt deze set een wereld aa

... Lees meer

Notificatie ontvangen wanneer het artikel weer voorradig is?

Laat je e-mailadres achter:


Geen voorraad

Omschrijving

Ontdek de veelzijdigheid van de Bakvormpjes set 13 dlg

De Bakvormpjes set 13 dlg is een uitstekende keuze voor elke bakliefhebber. Met 13 verschillende kunststof vormpjes, biedt deze set een wereld aan mogelijkheden. Of je nu een hartje, bloem, rondje, vierkantje of een andere vorm wilt uitsteken, deze set heeft het allemaal. De vormpjes komen in verschillende kleuren zoals oranje, groen, paars of blauw, en zijn netjes opgeborgen in een handige opbergdoos. Met een afmeting van ongeveer 23x4 cm passen ze gemakkelijk in elke keukenla.

Voordelig bakplezier met de Bakvormpjes set 13 dlg

Deze bakvormpjes set is niet alleen veelzijdig, maar ook nog eens zeer voordelig. Het is een goedkope manier om je bakcreativiteit de vrije loop te laten. Deze set is perfect voor elke gelegenheid, of je nu koekjes wilt bakken voor een verjaardag, een speciaal diner of gewoon voor de gezelligheid op een regenachtige middag. Met deze set kun je eenvoudig en voordelig de leukste en meest originele vormpjes uitsteken.

Productsamenstelling van de Bakvormpjes set 13 dlg

- Set van 13 verschillende kunststof bakvormen - Vormen: hartje, bloem, rondje, vierkantje en meer - Assorti kleuren: oranje, groen, paars of blauw - Geleverd in een handige opbergdoos - Afmeting: ca. 23x4 cm - Materiaal: Kunststof - Geschikt voor het uitsteken van deeg - Niet geschikt voor de vaatwasser.

Productinformatie

Artikelnummer:
92692
Gewicht artikel (kg):
0.32
EAN:
8711295927331
Hulp nodig?
Verrassend veel voor weinig
Groot assortiment

ruime voorraad

Binnen 1 werkdag

verzonden

Elke dag

nieuw aanbod