ster-heel Created with Sketch. 8,6 uit 174 beoordelingen via Kiyoh
Lightbox Image
Ballon Sarah 50 jaar 6 st.

Ballon Sarah 50 jaar 6 st.


Productbeschrijving: Ballon Sarah 50 jaar 6 st. Verlevendig elke Sarah-verjaardagsfeest met deze feestelijke set van 6 grote staande ballonnen. Elke ballon is voorzien van een vrolijke "Hoera 50 jaar"

... Lees meer

Notificatie ontvangen wanneer het artikel weer voorradig is?

Laat je e-mailadres achter:


Geen voorraad

Omschrijving

Productbeschrijving: Ballon Sarah 50 jaar 6 st.

Verlevendig elke Sarah-verjaardagsfeest met deze feestelijke set van 6 grote staande ballonnen. Elke ballon is voorzien van een vrolijke "Hoera 50 jaar" tekst en een leuke Sarah afbeelding, ideaal om de jarige Sarah extra in het zonnetje te zetten. Deze ballonnen, met een afmeting van ongeveer 30x20 cm, zijn perfect voor staand gebruik. Plaats ze op een stoel, bevestig ze aan een boog of stok, of hang ze aan een hek. Kortom, de Ballon Sarah 50 jaar 6 st. is een feestelijke decoratie die onmisbaar is bij elke 50ste verjaardagsviering.

Voordelig en veelzijdig

De Ballon Sarah 50 jaar 6 st. is niet alleen een goedkope en voordelige manier om een feestelijke sfeer te creëren, maar ook zeer veelzijdig. Of het nu gaat om een verrassingsfeest, een familiebijeenkomst of een tuinfeest, deze ballonnen zijn altijd een succes. Ze zijn eenvoudig op te blazen en te bevestigen, waardoor ze ook ideaal zijn voor last-minute feestplanning. Bovendien zijn ze lichtgewicht, waardoor ze gemakkelijk te transporteren en te plaatsen zijn waar je maar wilt.

Productspecificaties

- Producttype: Ballon Sarah 50 jaar 6 st. - Afmeting: ca. 30x20 cm - Aantal: 6 stuks - Tekst: "Hoera 50 jaar" - Afbeelding: Sarah - Gebruik: Staand - Geschikt voor: Stoel, boog, stok, hek etc.

Productinformatie

Artikelnummer:
92572
Gewicht artikel (kg):
0.03
EAN:
8716764079184
Hulp nodig?
Verrassend veel voor weinig
Groot assortiment

ruime voorraad

Binnen 1 werkdag

verzonden

Elke dag

nieuw aanbod