ster-heel Created with Sketch. 8,6 uit 174 beoordelingen via Kiyoh
Lightbox Image
Ballonnen 25 jaar getrouwd 8 St.

Ballonnen 25 jaar getrouwd 8 St.


Productbeschrijving Vier uw zilveren jubileum in stijl met onze Ballonnen 25 jaar getrouwd 8 St. Deze prachtige set bestaat uit 8 zilveren feestballonnen, versierd met het getal 25 om uw bijzondere mi

... Lees meer


Ruime voorraad

Omschrijving

Productbeschrijving

Vier uw zilveren jubileum in stijl met onze Ballonnen 25 jaar getrouwd 8 St. Deze prachtige set bestaat uit 8 zilveren feestballonnen, versierd met het getal 25 om uw bijzondere mijlpaal te markeren. Deze opvallende ballonnen hebben een indrukwekkende doorsnede van 32 cm, waardoor ze een opvallend en feestelijk accent aan uw viering toevoegen. Of u ze nu gebruikt om een feestruimte te versieren of als een vrolijke verrassing voor uw partner, deze jubileumballonnen zijn de perfecte manier om uw zilveren huwelijksverjaardag te herdenken.

Voordelige keuze voor speciale gelegenheden

Als u op zoek bent naar een voordelige manier om uw 25-jarig huwelijksjubileum te vieren, zijn onze Ballonnen 25 jaar getrouwd 8 St. een uitstekende keuze. Deze goedkope feestaccessoires zijn ideaal voor allerlei vieringen, van intieme bijeenkomsten tot grote feesten. Ze kunnen worden gebruikt om een kamer om te toveren tot een feestelijke ruimte, of als onderdeel van een verrassingsgeschenk. Ongeacht hoe u ze gebruikt, deze ballonnen voegen een extra vleugje plezier en feestelijkheid toe aan uw speciale dag.

Productspecificaties

  • Product: Ballonnen 25 jaar getrouwd 8 St.
  • Aantal: 8 stuks
  • Kleur: Zilver
  • Opdruk: 25 jaar
  • Afmeting: doorsnede 32 cm
  • Toepassing: Decoratie voor zilveren huwelijksjubileum

Productinformatie

Artikelnummer:
92120
Gewicht artikel (kg):
0.03
EAN:
8713647901051
Hulp nodig?
Verrassend veel voor weinig
Groot assortiment

ruime voorraad

Binnen 1 werkdag

verzonden

Elke dag

nieuw aanbod