ster-heel Created with Sketch. 8,6 uit 174 beoordelingen via Kiyoh
Lightbox Image
Balpen zwart schrijvend Writewell 3 st.

Balpen zwart schrijvend Writewell 3 st.


Productomschrijving: Balpen zwart schrijvend Writewell 3 st. Ontdek het gemak van schrijven met de Balpen zwart schrijvend Writewell 3 st. Deze set van drie ballpoints is perfect voor dagelijks gebrui

... Lees meer


Ruime voorraad

Omschrijving

Productomschrijving: Balpen zwart schrijvend Writewell 3 st.

Ontdek het gemak van schrijven met de Balpen zwart schrijvend Writewell 3 st. Deze set van drie ballpoints is perfect voor dagelijks gebruik, of je nu aantekeningen maakt op kantoor, schrijft in je dagboek of belangrijke documenten ondertekent. De balpennen zijn voorzien van een comfortabele softgrip, die ervoor zorgt dat ze goed in de hand liggen en je moeiteloos kunt schrijven. Met hun strakke, zwarte design zijn deze balpennen een stijlvolle toevoeging aan je schrijfgerei.

Toepassing en gelegenheid: Balpen zwart schrijvend Writewell 3 st.

De Balpen zwart schrijvend Writewell 3 st. is een voordelige keuze voor iedereen die op zoek is naar betrouwbare en stijlvolle schrijfwaren. Of je nu student bent die veel notities moet maken, een professional die documenten moet ondertekenen, of gewoon iemand die graag schrijft, deze pennen zijn een uitstekende keuze. Ze zijn niet alleen goedkoop, maar ook erg praktisch en veelzijdig, waardoor ze geschikt zijn voor allerlei gelegenheden, van zakelijke bijeenkomsten tot creatieve schrijfsessies.

Productspecificaties: Balpen zwart schrijvend Writewell 3 st.

- Set van 3 balpennen - Zwart schrijvend - Voorzien van softgrip - Afmeting per pen: ca. 15x1 cm - Strak, zwart design

Productinformatie

Artikelnummer:
92861
Gewicht artikel (kg):
0.04
EAN:
8718158011343
Hulp nodig?
Verrassend veel voor weinig
Groot assortiment

ruime voorraad

Binnen 1 werkdag

verzonden

Elke dag

nieuw aanbod