ster-heel Created with Sketch. 8,6 uit 174 beoordelingen via Kiyoh
Lightbox Image
Barbecue spiezen met handvat 4 st.

Barbecue spiezen met handvat 4 st.


Ontdek de veelzijdigheid van onze Barbecue Spiezen met Handvat Ontdek de veelzijdigheid van onze Barbecue spiezen met handvat, een set van 4 lange luxe metalen spiesen met een houten handvat. Deze BB

... Lees meer

Notificatie ontvangen wanneer het artikel weer voorradig is?

Laat je e-mailadres achter:


Geen voorraad

Omschrijving

Ontdek de veelzijdigheid van onze Barbecue Spiezen met Handvat

Ontdek de veelzijdigheid van onze Barbecue spiezen met handvat, een set van 4 lange luxe metalen spiesen met een houten handvat. Deze BBQ spiesen, ook wel bekend als grillpennen of vleespennen, zijn perfect voor het maken van saté, shaslick of andere gegrilde lekkernijen. Met een afmeting van ca. 39x1,2 cm zijn deze spiesen lang genoeg om meerdere stukken vlees of groenten te kunnen rijgen, wat ze ideaal maakt voor zowel kleine als grote barbecues.

Voordelig en veelzijdig: Barbecue Spiezen met Handvat

Deze voordelige barbecue spiezen met handvat zijn een uitstekende aanvulling op elke BBQ-set. Ze zijn niet alleen goedkoop, maar ook uiterst veelzijdig en geschikt voor verschillende gelegenheden. Of het nu gaat om een familiebijeenkomst, een tuinfeest, een picknick in het park of een campingtrip, deze BBQ spiezen zijn altijd handig om bij de hand te hebben. Ze maken het bereiden van je favoriete gegrilde gerechten gemakkelijk en plezierig, en zijn daarom een must-have voor elke barbecue-liefhebber.

Productspecificaties van de Barbecue Spiezen met Handvat

- Set van 4 stuks - Lange luxe metalen spiesen - Houten handvat voor comfortabel gebruik - Ideaal voor het maken van saté, shaslick etc. - Afmeting spies: ca. 39x1,2 cm - Veelzijdig en geschikt voor verschillende gelegenheden.

Productinformatie

Artikelnummer:
15515
Gewicht artikel (kg):
0.1
EAN:
8711252456539
Hulp nodig?
Verrassend veel voor weinig
Groot assortiment

ruime voorraad

Binnen 1 werkdag

verzonden

Elke dag

nieuw aanbod