ster-heel Created with Sketch. 8,6 uit 174 beoordelingen via Kiyoh
Lightbox Image
Barbecueschort katoen industrieel

Barbecueschort katoen industrieel


Barbecueschort katoen industrieel Dit katoenen schort met industriële uitstraling is perfect voor de stoere BBQ man of vrouw. Gemaakt van 100% katoen, heeft dit schort metalen gespen, 2 kleine voorvak

... Lees meer

Notificatie ontvangen wanneer het artikel weer voorradig is?

Laat je e-mailadres achter:


Geen voorraad

Omschrijving

Barbecueschort katoen industrieel

Dit katoenen schort met industriële uitstraling is perfect voor de stoere BBQ man of vrouw. Gemaakt van 100% katoen, heeft dit schort metalen gespen, 2 kleine voorvakken en een groot voorvak. Het wordt assorti kleur uitgeleverd in grijs, groen en/of camel. Met een lengte van 84 cm en een breedte van 60 cm is dit barbecueschort ideaal voor elke BBQ-liefhebber.

Barbecueschort keukenschort Industrial Look

Met dit barbecueschort in de Industrial Look stijl voeg je een stoer element toe aan je BBQ-ervaring. Het schort is gemaakt van 100% katoen en heeft metalen gespen, 2 kleine voorvakken en een groot voorvak. Het wordt assorti kleur uitgeleverd in grijs, groen en/of camel. Met een lengte van 84 cm en een breedte van 60 cm is dit schort perfect geschikt voor zowel mannen als vrouwen.

Toepasbaarheid en gelegenheden

Dit katoenen barbecueschort met industriële uitstraling is ideaal voor verschillende gelegenheden. Of je nu een BBQ-feestje in de achtertuin organiseert, gaat kamperen of gewoon wilt genieten van een gezellige avond grillen, dit schort biedt de bescherming die je nodig hebt. Dankzij de stoere uitstraling is het ook een geweldig cadeau voor BBQ-liefhebbers. Het is niet alleen functioneel, maar voegt ook een vleugje stijl toe aan elke BBQ-ervaring.

Productspecificaties:

  • Materiaal: 100% katoen
  • Met metalen gespen
  • 2 kleine voorvakken en 1 groot voorvak
  • Assorti kleur: grijs, groen en/of camel
  • Afmeting: lengte 84 cm, breedte 60 cm

Productinformatie

Artikelnummer:
93516
Gewicht artikel (kg):
0.27
EAN:
8719987839573
Hulp nodig?
Verrassend veel voor weinig
Groot assortiment

ruime voorraad

Binnen 1 werkdag

verzonden

Elke dag

nieuw aanbod