ster-heel Created with Sketch. 8,6 uit 174 beoordelingen via Kiyoh
Lightbox Image
Barbecuetang luxe met houten handvat

Barbecuetang luxe met houten handvat


Barbecuetang luxe met houten handvat Deze barbecuetang is gemaakt van hoogwaardig metaal en voorzien van een stijlvol houten handvat. Met zijn solide constructie en grote formaat is deze tang onmisba

... Lees meer

Notificatie ontvangen wanneer het artikel weer voorradig is?

Laat je e-mailadres achter:


Geen voorraad

Omschrijving

Barbecuetang luxe met houten handvat

Deze barbecuetang is gemaakt van hoogwaardig metaal en voorzien van een stijlvol houten handvat. Met zijn solide constructie en grote formaat is deze tang onmisbaar bij elke barbecue. Dankzij de lengte van 47 cm kun je gemakkelijk vlees, vis en groenten omdraaien op de grill. Met de stevige grip van de tang heb je optimale controle over je gerechten, zodat je ze perfect kunt bereiden.

Voordelige barbecuetang met houten handvat

Ben je op zoek naar een goedkope en voordelige barbecuetang met houten handvat? Dan is deze barbecuetang precies wat je nodig hebt! Met zijn scherpe prijs-kwaliteitverhouding is deze tang een uitstekende keuze voor iedereen die graag barbecueert. De tang is van hoge kwaliteit en biedt dezelfde functionaliteit als duurdere varianten. Zo kun je genieten van een heerlijke barbecue zonder te veel uit te geven.

Productspecificaties:

  • Materiaal: Metaal
  • Handvat: Hout
  • Afmetingen: 47x5x6 cm

Met deze barbecuetang luxe met houten handvat ben je klaar voor een zomer vol barbecueplezier. Bestel hem vandaag nog en geniet van het gemak en de veelzijdigheid die deze tang te bieden heeft!

Productinformatie

Artikelnummer:
91803
Gewicht artikel (kg):
0.35
EAN:
8711295262524
Hulp nodig?
Verrassend veel voor weinig
Groot assortiment

ruime voorraad

Binnen 1 werkdag

verzonden

Elke dag

nieuw aanbod