ster-heel Created with Sketch. 8,6 uit 174 beoordelingen via Kiyoh
Lightbox Image
Batterij knoopcel LR41 AG3 6 St. Grundig

Batterij knoopcel LR41 AG3 6 St. Grundig


Grundig LR41 AG3 Knoopcel Batterijen: Betrouwbare Energiebron De Grundig LR41 AG3 knoopcel batterijen zijn compacte, hoogwaardige energiebronnen ontworpen om uw apparaten langdurig van stroom te voor

... Lees meer


Ruime voorraad

Omschrijving

Grundig LR41 AG3 Knoopcel Batterijen: Betrouwbare Energiebron

De Grundig LR41 AG3 knoopcel batterijen zijn compacte, hoogwaardige energiebronnen ontworpen om uw apparaten langdurig van stroom te voorzien. Deze set bevat 6 stuks LR41 AG3 alkaline knoopcel batterijen, ook bekend als miniatuurcel batterijen, die perfect passen in een breed scala aan artikelen. Of het nu gaat om uw horloge, rekenmachine, speelgoed of andere kleine elektronische apparaten, deze Grundig knoopcellen zijn de ideale keuze om de kracht te leveren die u nodig heeft.

Voordelige en veelzijdige toepassingen van de Grundig LR41 AG3 Knoopcel Batterijen

Op zoek naar een goedkope en efficiënte manier om uw apparaten van stroom te voorzien? De Grundig LR41 AG3 knoopcel batterijen zijn een voordelige keuze die zowel waarde als betrouwbaarheid biedt. Deze batterijen zijn ontworpen voor veelzijdige toepassingen en kunnen worden gebruikt voor verschillende gelegenheden. Of u nu een belangrijke presentatie moet geven met uw laserpointer, de tijd bijhoudt met uw horloge, of plezier maakt met uw kinderspeelgoed, deze batterijen zorgen ervoor dat uw apparaten soepel en efficiënt werken.

Productsamenstelling: Grundig LR41 AG3 Knoopcel Batterijen

  • Type: Alkaline knoopcel batterij
  • Model: LR41 AG3
  • Merk: Grundig
  • Verpakking: Set van 6 stuks
  • Toepassing: Diverse kleine elektronische apparaten

Productinformatie

Artikelnummer:
92030
Gewicht artikel (kg):
0.01
EAN:
8711252040295
Hulp nodig?
Verrassend veel voor weinig
Groot assortiment

ruime voorraad

Binnen 1 werkdag

verzonden

Elke dag

nieuw aanbod