ster-heel Created with Sketch. 8,6 uit 174 beoordelingen via Kiyoh
Lightbox Image
Batterij knoopcel LR44 AG13 6 St. Grundig

Batterij knoopcel LR44 AG13 6 St. Grundig


Over het product: Grundig LR44 AG13 Knoopcel Batterijen Verlicht uw wereld met de Grundig LR44 AG13 Knoopcel Batterijen. Deze set bevat 6 stuks alkaline knoopcellen, ook wel bekend als AG13 of LR44 ba

... Lees meer


Beperkte voorraad

Omschrijving

Over het product: Grundig LR44 AG13 Knoopcel Batterijen

Verlicht uw wereld met de Grundig LR44 AG13 Knoopcel Batterijen. Deze set bevat 6 stuks alkaline knoopcellen, ook wel bekend als AG13 of LR44 batterijen, die essentieel zijn voor het aandrijven van verschillende apparaten. Of het nu gaat om uw rekenmachine, digitale thermometer, horloge of zelfs speelgoed, deze knoopcellen zijn de perfecte energiebron. Met hun compacte formaat en krachtige prestaties zijn deze batterijen een onmisbaar onderdeel van uw dagelijkse leven.

Voordelig en veelzijdig in gebruik

Zoekt u naar een goedkope en voordelige oplossing voor uw batterijbehoeften? Kijk dan niet verder dan de Grundig LR44 AG13 Knoopcel Batterijen. Deze batterijen zijn niet alleen betaalbaar, maar ook uitermate veelzijdig. Ze zijn toepasbaar in een breed scala aan apparaten en zijn ideaal voor gelegenheden waarbij u een betrouwbare energiebron nodig heeft, zoals tijdens een belangrijke vergadering, een lange reis, of zelfs tijdens een stroomstoring. Met deze batterijen in huis, bent u altijd voorbereid.

Productspecificaties:

  • Type: Alkaline Knoopcel Batterijen
  • Model: LR44 AG13
  • Merk: Grundig
  • Aantal: 6 Stuks
  • Veelzijdig in gebruik: geschikt voor verschillende apparaten zoals rekenmachines, thermometers, horloges en speelgoed

Productinformatie

Artikelnummer:
92509
Gewicht artikel (kg):
0.02
EAN:
8711252855783
Hulp nodig?
Verrassend veel voor weinig
Groot assortiment

ruime voorraad

Binnen 1 werkdag

verzonden

Elke dag

nieuw aanbod