ster-heel Created with Sketch. 8,6 uit 174 beoordelingen via Kiyoh
Lightbox Image
Beachball set 3 dlg

Beachball set 3 dlg


Beachball set 3 dlg De Beachball set 3 dlg is een geweldige toevoeging aan jouw zomerse activiteiten. Deze set bestaat uit 2 houten beachball plankjes met kunststof grip en 1 balletje. Het is een leuk

... Lees meer

Notificatie ontvangen wanneer het artikel weer voorradig is?

Laat je e-mailadres achter:


Geen voorraad

Omschrijving

Beachball set 3 dlg

De Beachball set 3 dlg is een geweldige toevoeging aan jouw zomerse activiteiten. Deze set bestaat uit 2 houten beachball plankjes met kunststof grip en 1 balletje. Het is een leuk balspel dat perfect is voor op de camping of het strand. Met deze set kun je samen met vrienden of familie genieten van eindeloos speelplezier.

Beachball set 3 delig in net

De Beachball set 3 delig in net is een veelzijdig spel dat geschikt is voor verschillende gelegenheden. Of je nu op zoek bent naar een leuk tijdverdrijf tijdens een dagje aan het strand of een gezellig spelletje wilt spelen op de camping, deze set is ideaal. Het wordt assorti dessin uitgeleverd, dus je ontvangt een verrassende variant. De afmeting van de strandbal batjes is ca. 33x18,5x1,5 cm.

Voordelige Beachball set 3 dlg

De voordelige Beachball set 3 dlg is een betaalbare optie voor wie op zoek is naar een leuk balspel voor een scherpe prijs. Deze set is ideaal voor gezinnen, vriendengroepen en iedereen die graag buiten speelt. Het is een geweldige keuze voor zomerse activiteiten zoals een dagje aan het strand, een picknick in het park of een gezellig samenzijn in de achtertuin.

Beachball set 3 dlg voor diverse gelegenheden

De Beachball set 3 dlg is perfect geschikt voor diverse gelegenheden. Of je nu een stranddag gepland hebt, een vakantie in de natuur doorbrengt of gewoonweg een gezellig spel wilt spelen met vrienden, deze set is altijd een goede keuze. Het compacte formaat maakt het gemakkelijk om mee te nemen, zodat je overal en altijd kunt genieten van dit leuke balspel.

Productspecificaties Beachball set 3 dlg:

  • Set bestaat uit 2 houten beachball plankjes met kunststof grip en 1 balletje
  • Afmeting strandbal batjes: ca. 33x18,5x1,5 cm
  • Wordt assorti dessin uitgeleverd

Productinformatie

Artikelnummer:
92938
Gewicht artikel (kg):
0.29
EAN:
8717344991230
Hulp nodig?
Verrassend veel voor weinig
Groot assortiment

ruime voorraad

Binnen 1 werkdag

verzonden

Elke dag

nieuw aanbod