ster-heel Created with Sketch. 8,6 uit 174 beoordelingen via Kiyoh
Lightbox Image
Bestekbak plastic 5 vaks

Bestekbak plastic 5 vaks


Bestekbak plastic 5 vaks Deze stevige kunststof bestekbak met 5 vakken is een handige toevoeging aan elke keuken, maar ook ideaal voor op de camping of tijdens een picknick. Met deze bestekbak houd j

... Lees meer


Ruime voorraad

Omschrijving

Bestekbak plastic 5 vaks

Deze stevige kunststof bestekbak met 5 vakken is een handige toevoeging aan elke keuken, maar ook ideaal voor op de camping of tijdens een picknick. Met deze bestekbak houd je je bestek georganiseerd en overzichtelijk, zodat je altijd snel het juiste bestek kunt vinden. De bestekbak wordt assorti geleverd in blauw, groen, geel, rood en/of roze, waardoor je altijd een kleur hebt die bij jouw stijl past. De afmetingen van de bestekbak zijn ca. 33x26x4,5 cm.

Goedkoop en voordelig

Op zoek naar een goedkope en voordelige bestekbak? Dan is deze plastic bestekbak met 5 vakken de perfecte keuze voor jou. Met een scherpe prijs en uitstekende kwaliteit krijg je met deze bestekbak veel waar voor je geld. Door te kiezen voor deze voordelige optie bespaar je geld, zonder in te leveren op functionaliteit. De bestekbak is duurzaam en stevig, zodat je er lang plezier van zult hebben.

Productspecificaties

  • Materiaal: Kunststof
  • Aantal vakken: 5
  • Kleur: Assorti (blauw, groen, geel, rood en/of roze)
  • Afmetingen: ca. 33x26x4,5 cm

Productinformatie

Artikelnummer:
92950
Gewicht artikel (kg):
0.17
EAN:
8718158368225
Hulp nodig?
Verrassend veel voor weinig
Groot assortiment

ruime voorraad

Binnen 1 werkdag

verzonden

Elke dag

nieuw aanbod