ster-heel Created with Sketch. 8,6 uit 174 beoordelingen via Kiyoh
Lightbox Image
Bestekset 16 delig

Bestekset 16 delig


Bestekset 16 delig Deze Bestekset 16 delig in hersluitbare koker is een praktische en handige toevoeging aan je keukengerei. Met deze set heb je altijd het juiste bestek bij de hand, of je nu thuis be

... Lees meer

Notificatie ontvangen wanneer het artikel weer voorradig is?

Laat je e-mailadres achter:


Geen voorraad

Omschrijving

Bestekset 16 delig

Deze Bestekset 16 delig in hersluitbare koker is een praktische en handige toevoeging aan je keukengerei. Met deze set heb je altijd het juiste bestek bij de hand, of je nu thuis bent, op vakantie, onderweg of op de camping. De bestekset bestaat uit 4 vorken, 4 lepels, 4 kleine lepels en 4 messen, waardoor je voor elke maaltijd goed bent uitgerust. Het campingbestek is gemaakt van roestvrijstaal met een kunststof handvat, waardoor het duurzaam en gemakkelijk schoon te maken is. De bestekset wordt geleverd in een assorti kleur handvat in beige, rood en/of blauw. De afmeting van de verpakking van de bestekset is ongeveer 24x8,5 cm.

Met deze Bestekset 16 delig haal je een voordelige en praktische oplossing in huis voor al je eetbehoeften. Of je nu een gezellig etentje organiseert, gaat kamperen of gewoon een handige set wilt hebben voor onderweg, deze bestekset biedt uitkomst. Het roestvrijstalen materiaal zorgt voor duurzaamheid en de kunststof handvatten bieden een comfortabele grip tijdens het eten. Bovendien is de set verkrijgbaar tegen een betaalbare prijs, zodat je niet diep in de buidel hoeft te tasten. Of je nu een student bent, een jong gezin hebt of gewoon op zoek bent naar een handige bestekset, deze Bestekset 16 delig is een goede keuze.

  • Bestekset 16 delig
  • 4 vorken, 4 lepels, 4 kleine lepels en 4 messen
  • Gemaakt van roestvrijstaal met kunststof handvat
  • Wordt geleverd in assorti kleur handvat in beige, rood en/of blauw
  • Afmeting verpakking: ca. 24x8,5 cm

Productinformatie

Artikelnummer:
92095
Gewicht artikel (kg):
0.58
EAN:
8719987403453
Hulp nodig?
Verrassend veel voor weinig
Groot assortiment

ruime voorraad

Binnen 1 werkdag

verzonden

Elke dag

nieuw aanbod