ster-heel Created with Sketch. 8,6 uit 174 beoordelingen via Kiyoh
Lightbox Image
Betonboor set 5 delig

Betonboor set 5 delig


Ontdek de veelzijdigheid van de 5-delige Betonboor Set Deze 5-delige betonboor set is een essentiële aanvulling op elke gereedschapskist. Of je nu een doorgewinterde professional bent of een doe-het-

... Lees meer


Ruime voorraad

Omschrijving

Ontdek de veelzijdigheid van de 5-delige Betonboor Set

Deze 5-delige betonboor set is een essentiële aanvulling op elke gereedschapskist. Of je nu een doorgewinterde professional bent of een doe-het-zelver, deze set heeft alles wat je nodig hebt om gaten te boren in beton. Elk van de boren in deze set is extra gehard, waardoor ze de kracht en duurzaamheid hebben om door het meest weerbarstige beton te boren. De set bevat een 4, 5, 6, 8 en 10 mm betonboor, waardoor je een breed scala aan gatgroottes kunt maken.

Voordelig en veelzijdig: Betonboor Set voor elke klus

Het maakt niet uit of je nu een klein project in huis hebt of een groot bouwproject onder handen neemt, deze betonboor set is een voordelige oplossing voor al je boorbehoeften. Deze goedkope betonboor set is ontworpen voor gebruik in een verscheidenheid aan situaties, van het ophangen van foto's tot het installeren van zware rekken. Ze zijn ideaal voor elke gelegenheid waarbij je betrouwbaar gereedschap nodig hebt dat tegen een stootje kan.

Productspecificaties

  • Set van 5 betonboren
  • Bevat een 4, 5, 6, 8 en 10 mm betonboor
  • Extra geharde boren voor extra duurzaamheid
  • Geschikt voor het boren van gaten in beton

Productinformatie

Artikelnummer:
91632
Gewicht artikel (kg):
0.13
EAN:
8718026581190
Hulp nodig?
Verrassend veel voor weinig
Groot assortiment

ruime voorraad

Binnen 1 werkdag

verzonden

Elke dag

nieuw aanbod