ster-heel Created with Sketch. 8,6 uit 174 beoordelingen via Kiyoh
Lightbox Image
Bezem hard nylon rood

Bezem hard nylon rood


Productbeschrijving: Bezem hard nylon rood Laat je buitenruimte schitteren met onze Bezem hard nylon rood, een essentieel hulpmiddel voor het onderhoud van je buitenruimtes. Deze robuuste straatbezem,

... Lees meer


Ruime voorraad

Omschrijving

Productbeschrijving: Bezem hard nylon rood

Laat je buitenruimte schitteren met onze Bezem hard nylon rood, een essentieel hulpmiddel voor het onderhoud van je buitenruimtes. Deze robuuste straatbezem, vervaardigd van duurzaam nylon, is speciaal ontworpen om moeilijke buitenoppervlakken aan te kunnen. Of je nu bladeren van je oprit wilt vegen, je terras wilt schoonmaken of vuil van je voetpad wilt verwijderen, deze nylon bezem is je trouwe hulp. De levendige rode kleur voegt een vleugje kleur toe aan je schoonmaakuitrusting, waardoor het een aantrekkelijke keuze is voor iedereen die functionaliteit en stijl wil combineren.

Voordelig en Veelzijdig

Op zoek naar een goedkope en voordelige oplossing voor je schoonmaakbehoeften buitenshuis? De Bezem hard nylon rood is de perfecte keuze. Deze bezem is niet alleen budgetvriendelijk, maar ook uiterst veelzijdig en kan worden gebruikt voor een breed scala aan schoonmaakklussen. Of je nu voorbereidt op een buitenfeest, je tuin winterklaar maakt of gewoon je dagelijkse schoonmaakroutine uitvoert, deze bezem is een praktisch hulpmiddel dat je helpt om je buitenruimte er op zijn best uit te laten zien.

Productspecificaties

- Materiaal: Nylon - Kleur: Rood - Speciaal ontworpen voor buiten gebruik - Veelzijdig inzetbaar voor verschillende schoonmaaktaken - Duurzaam en robuust ontwerp - Levendige rode kleur voor een stijlvolle uitstraling.

Productinformatie

Artikelnummer:
91631
Gewicht artikel (kg):
0.45
EAN:
8718026584726
Hulp nodig?
Verrassend veel voor weinig
Groot assortiment

ruime voorraad

Binnen 1 werkdag

verzonden

Elke dag

nieuw aanbod