ster-heel Created with Sketch. 8,6 uit 174 beoordelingen via Kiyoh
Lightbox Image
Bladhark metaal groen

Bladhark metaal groen


Bladhark metaal groen De Bladhark metaal groen met 22 tanden is een solide stuk tuingereedschap dat ideaal is voor het opharken van bladeren en het schoonharken van het gazon. Deze bladhark heeft een

... Lees meer

Notificatie ontvangen wanneer het artikel weer voorradig is?

Laat je e-mailadres achter:


Geen voorraad

Omschrijving

Bladhark metaal groen

De Bladhark metaal groen met 22 tanden is een solide stuk tuingereedschap dat ideaal is voor het opharken van bladeren en het schoonharken van het gazon. Deze bladhark heeft een spanwijdte van ongeveer 43 cm, waardoor je efficiënt en snel kunt werken.

Veelzijdig en praktisch

Deze Bladhark metaal groen is een onmisbaar gereedschap voor elke tuinier. Het is geschikt voor het opruimen van bladeren in de herfst, het schoonmaken van vuil op het gazon en zelfs voor het egaliseren van grindpaden. Door de stevige constructie en de scherpe tanden kun je moeiteloos en nauwkeurig werken.

Productspecificaties:

  • Materiaal: metaal
  • Kleur: groen
  • Aantal tanden: 22
  • Spanwijdte: ca. 43 cm

Met de Bladhark metaal groen met 22 tanden haal je een duurzaam en betrouwbaar tuingereedschap in huis. Het is een voordelige keuze die je helpt bij verschillende tuinklussen. Of je nu een tuinier bent die graag zelf het bladafval opruimt of een professional die het gazon netjes wil houden, deze bladhark biedt de perfecte oplossing. Bestel nu en ervaar zelf het gemak van deze handige bladhark!

Productinformatie

Artikelnummer:
91721
Gewicht artikel (kg):
0.3
EAN:
8718692627642
Hulp nodig?
Verrassend veel voor weinig
Groot assortiment

ruime voorraad

Binnen 1 werkdag

verzonden

Elke dag

nieuw aanbod