ster-heel Created with Sketch. 8,6 uit 174 beoordelingen via Kiyoh
Lightbox Image
Bloempot ovaal zink grijs print 26x16x11 cm

Bloempot ovaal zink grijs print 26x16x11 cm


Ontdek de Bloempot Ovaal Zink Grijs Print 26x16x11 cm Geef uw tuin of interieur een unieke touch met onze Bloempot Ovaal Zink Grijs Print. Deze trendy bloempot, ook wel bekend als plantenhouder, is g

... Lees meer

Notificatie ontvangen wanneer het artikel weer voorradig is?

Laat je e-mailadres achter:


Geen voorraad

Omschrijving

Ontdek de Bloempot Ovaal Zink Grijs Print 26x16x11 cm

Geef uw tuin of interieur een unieke touch met onze Bloempot Ovaal Zink Grijs Print. Deze trendy bloempot, ook wel bekend als plantenhouder, is gemaakt van duurzaam zink en heeft een aantrekkelijke grijze print die uw planten prachtig zal complementeren. Met een afmeting van 26x16x11 cm en een handig handvat voor gemakkelijke verplaatsing, is deze bloempot perfect voor het tonen van uw favoriete bloemen of planten. Of u nu een ervaren tuinier bent of gewoon op zoek bent naar een stijlvolle manier om uw ruimte op te fleuren, deze bloempot is een fantastische keuze.

Voordelige Bloempot Ovaal Zink Grijs Print - Een veelzijdige oplossing

Onze Bloempot Ovaal Zink Grijs Print is niet alleen goedkoop, maar ook zeer veelzijdig. Het is een voordelige manier om wat groen toe te voegen aan elke kamer in uw huis, uw balkon of terras. Deze plantenbak is ideaal voor het planten van kleine bloemen, vetplanten of kruiden. Het is ook een geweldig cadeau-idee voor verjaardagen, housewarming feestjes of andere speciale gelegenheden. Waarom zou u meer betalen voor minder veelzijdige opties, als u kunt kiezen voor onze voordelige en stijlvolle Bloempot Ovaal Zink Grijs Print?

Productspecificaties Bloempot Ovaal Zink Grijs Print

- Producttype: Bloempot / Plantenhouder - Materiaal: Zink - Kleur: Grijs met print - Vorm: Ovaal - Afmetingen: 26x16x11 cm - Extra's: Voorzien van handvat voor gemakkelijke verplaatsing - Toepassingen: Geschikt voor binnen- en buitengebruik - Onderhoud: Eenvoudig te reinigen met een vochtige doek.

Productinformatie

Artikelnummer:
91713
Gewicht artikel (kg):
0.34
EAN:
8711252367095
Hulp nodig?
Verrassend veel voor weinig
Groot assortiment

ruime voorraad

Binnen 1 werkdag

verzonden

Elke dag

nieuw aanbod