ster-heel Created with Sketch. 8,6 uit 174 beoordelingen via Kiyoh
Lightbox Image
Bloempot vierkant plastic

Bloempot vierkant plastic


Bloempot Vierkant Plastic: Een Prachtige Toevoeging aan uw Binnen- en Buitendecoratie Deze vierkante kunststof plantenbak, ook wel bekend als een bloempot van plastic, is een elegante oplossing voor

... Lees meer

Notificatie ontvangen wanneer het artikel weer voorradig is?

Laat je e-mailadres achter:


Geen voorraad

Omschrijving

Bloempot Vierkant Plastic: Een Prachtige Toevoeging aan uw Binnen- en Buitendecoratie

Deze vierkante kunststof plantenbak, ook wel bekend als een bloempot van plastic, is een elegante oplossing voor uw plantendecoratie. De bruine kleur geeft het een natuurlijke uitstraling die naadloos past bij elk type plant. Het vierkante ontwerp maakt het ideaal voor het plaatsen op hoeken of het groeperen in sets voor een stijlvolle en georganiseerde look. Met een afmeting van 24x24x17,5 cm, biedt het voldoende ruimte voor uw planten om te groeien en te bloeien.

Voordelige en veelzijdige oplossing voor uw planten

Op zoek naar een goedkope maar stijlvolle manier om uw planten te huisvesten? Deze vierkante plastic bloembak is de perfecte keuze. Het is niet alleen voordelig, maar ook uiterst veelzijdig. Het kan worden gebruikt voor zowel binnen- als buitendecoratie, waardoor het ideaal is voor verschillende gelegenheden zoals tuinfeesten, verjaardagen of gewoon voor uw dagelijkse huisdecoratie. Daarnaast is het lichtgewicht en gemakkelijk te verplaatsen, waardoor u uw decoratie naar wens kunt veranderen.

Productspecificaties

- Type product: Vierkante kunststof plantenbak - Materiaal: Plastic - Kleur: Bruin - Vorm: Vierkant - Afmetingen: 24x24x17,5 cm - Toepassing: Geschikt voor zowel binnen- als buitengebruik - Extra's: Lichtgewicht en gemakkelijk te verplaatsen.

Productinformatie

Artikelnummer:
91988
Gewicht artikel (kg):
0.12
EAN:
8711252456041
Hulp nodig?
Verrassend veel voor weinig
Groot assortiment

ruime voorraad

Binnen 1 werkdag

verzonden

Elke dag

nieuw aanbod