ster-heel Created with Sketch. 8,6 uit 174 beoordelingen via Kiyoh
Lightbox Image
Bloempot zink rond 22 cm

Bloempot zink rond 22 cm


Productbeschrijving: Bloempot Zink Rond 22 cm De Bloempot Zink Rond 22 cm is een unieke en veelzijdige plantenbak die perfect is voor elke gelegenheid. Deze ronde, old look zinken pot met een kleurrij

... Lees meer

Notificatie ontvangen wanneer het artikel weer voorradig is?

Laat je e-mailadres achter:


Geen voorraad

Omschrijving

Productbeschrijving: Bloempot Zink Rond 22 cm

De Bloempot Zink Rond 22 cm is een unieke en veelzijdige plantenbak die perfect is voor elke gelegenheid. Deze ronde, old look zinken pot met een kleurrijke bies voegt een rustieke charme toe aan elke ruimte. Of je nu van plan bent om voorjaarsstukjes, kerststukjes of paasstukjes te maken, deze zinken plantenbak is er ideaal voor. Daarnaast kan het ook worden gebruikt om een prachtig kadomandje of fruitmand te maken, waardoor het een veelzijdige aanvulling is op je decoratieve behoeften. De afmeting van de pot is ongeveer 22x10 cm.

Voordelige en veelzijdige Bloempot Zink Rond 22 cm

Als je op zoek bent naar een goedkope en voordelige manier om je ruimte op te fleuren, dan is de Bloempot Zink Rond 22 cm de perfecte keuze. Deze zinken plantenbak is niet alleen betaalbaar, maar ook zeer toepasbaar voor verschillende gelegenheden. Of het nu gaat om een verjaardag, een feestdag of gewoon om je huis of tuin een frisse nieuwe look te geven, deze zinken bloempot past perfect bij elke gelegenheid.

Productspecificaties van de Bloempot Zink Rond 22 cm

- Type: Bloempot / Plantenbak - Materiaal: Zink - Vorm: Rond - Kleur: Old look zink met gekleurde bies - Afmetingen: ca. 22x10 cm - Toepassing: Geschikt voor het maken van bloemstukken, kadomandjes, fruitmanden, etc.

Productinformatie

Artikelnummer:
27034
Gewicht artikel (kg):
0.17
EAN:
5707256557771
Hulp nodig?
Verrassend veel voor weinig
Groot assortiment

ruime voorraad

Binnen 1 werkdag

verzonden

Elke dag

nieuw aanbod