ster-heel Created with Sketch. 8,6 uit 174 beoordelingen via Kiyoh
Lightbox Image
Boek Dat is kletskoek!

Boek Dat is kletskoek!


Ontdek het Kinderboek 'Dat is kletskoek!' Het kinderboek 'Dat is kletskoek!' is een educatieve en onderhoudende manier om kinderen te leren over seksualiteit, zelfrespect en bescherming tegen eventue

... Lees meer


Ruime voorraad

Omschrijving

Ontdek het Kinderboek 'Dat is kletskoek!'

Het kinderboek 'Dat is kletskoek!' is een educatieve en onderhoudende manier om kinderen te leren over seksualiteit, zelfrespect en bescherming tegen eventueel seksueel misbruik. Dit leesboek maakt gebruik van eenvoudige dialogen en leuke illustraties om de boodschap op een kindvriendelijke manier over te brengen. Het is niet alleen een handig hulpmiddel voor ouders en opvoeders, maar ook een leerzaam boek voor de kinderen zelf.

Een Voordelig Educatief Boek voor Kinderen

'Dat is kletskoek!' is een voordelig boek dat op een toegankelijke manier seksuele voorlichting geeft. Het is ideaal voor gebruik in diverse situaties zoals thuis, op school of tijdens speciale bijeenkomsten waar seksuele voorlichting aan de orde is. Met zijn goedkope prijs is het ook een perfect cadeau voor verjaardagen, feestdagen of gewoon als verrassing om de kennis van je kind te vergroten.

Productspecificaties van 'Dat is kletskoek!'

- Type product: Educatief kinderboek - Titel: 'Dat is kletskoek!' - Onderwerpen: Seksualiteit, zelfrespect, bescherming tegen seksueel misbruik - Doelgroep: Kinderen en hun opvoeders - Afmetingen: ca. 31x22x1cm - Aantal bladzijden: 26 - Samengesteld door specialisten in seksuele voorlichting, psychologie en pedagogie.

Productinformatie

Artikelnummer:
92378
Gewicht artikel (kg):
0.37
EAN:
9789056610265
Hulp nodig?
Verrassend veel voor weinig
Groot assortiment

ruime voorraad

Binnen 1 werkdag

verzonden

Elke dag

nieuw aanbod