ster-heel Created with Sketch. 8,6 uit 174 beoordelingen via Kiyoh
Lightbox Image
Boek Wat is het verschil tussen jongens en meisjes?

Boek Wat is het verschil tussen jongens en meisjes?


Ontdek de wereld van de verschillen met het boek 'Wat is het verschil tussen jongens en meisjes?' Dit verhelderende kinderboek, getiteld 'Wat is het verschil tussen jongens en meisjes?', biedt een fa

... Lees meer

Notificatie ontvangen wanneer het artikel weer voorradig is?

Laat je e-mailadres achter:


Geen voorraad

Omschrijving

Ontdek de wereld van de verschillen met het boek 'Wat is het verschil tussen jongens en meisjes?'

Dit verhelderende kinderboek, getiteld 'Wat is het verschil tussen jongens en meisjes?', biedt een fascinerende kijk op de seksuele verschillen tussen mannen en vrouwen. De collectie, die bestaat uit eenvoudige teksten en aantrekkelijke illustraties, is samengesteld door experts op het gebied van seksuele voorlichting, psychologie en pedagogie. Het is een ideaal hulpmiddel voor ouders en opvoeders om kinderen te helpen begrijpen en waarderen hoe uniek ze zijn. Dit educatieve boek kan ook door kinderen zelf worden gelezen en genoten.

Voordelig en Toepasbaar

'Wat is het verschil tussen jongens en meisjes?' is niet alleen een voordelige keuze, maar ook een uiterst nuttig hulpmiddel voor seksuele voorlichting. Het is toepasbaar in verschillende situaties, zoals thuis, op school of tijdens bijeenkomsten waar het onderwerp seksuele voorlichting aan bod komt. Het boek kan ook dienen als een perfect geschenk voor verjaardagen, feestdagen of gewoon als een verrassing om de nieuwsgierigheid van een kind te prikkelen.

Productspecificaties

- Titel: Wat is het verschil tussen jongens en meisjes? - Genre: Kinderboek, Educatief - Thema: Seksuele voorlichting - Samengesteld door: Experts in seksuele voorlichting, psychologie en pedagogie - Afmetingen: ca. 31x22x1cm - Aantal bladzijden: 26 - Taal: Nederlands - Geschikt voor: Kinderen, ouders, opvoeders Dit boek is een prachtige manier om kinderen te onderwijzen over de seksuele verschillen tussen jongens en meisjes op een eenvoudige en begrijpelijke manier. Het is een voordelige keuze voor iedereen die op zoek is naar een nuttig hulpmiddel voor seksuele voorlichting.

Productinformatie

Artikelnummer:
92379
Gewicht artikel (kg):
0.37
EAN:
9789056610258
Hulp nodig?
Verrassend veel voor weinig
Groot assortiment

ruime voorraad

Binnen 1 werkdag

verzonden

Elke dag

nieuw aanbod