ster-heel Created with Sketch. 8,6 uit 174 beoordelingen via Kiyoh
Lightbox Image
Boekkluis medium 19 cm

Boekkluis medium 19 cm


De Unieke Boekkluis Medium 19 cm Maak kennis met de Boekkluis Medium 19 cm, ook wel bekend als The New English Dictionary. Deze ingenieuze kluis is een perfecte combinatie van functionaliteit en disc

... Lees meer


Ruime voorraad

Omschrijving

De Unieke Boekkluis Medium 19 cm

Maak kennis met de Boekkluis Medium 19 cm, ook wel bekend als The New English Dictionary. Deze ingenieuze kluis is een perfecte combinatie van functionaliteit en discretie. Ontworpen als een gewoon boek, past deze boekkluis naadloos in uw boekenkast en is daardoor bijna onzichtbaar. De kluis is gemaakt van duurzaam metaal en biedt een veilige opbergplek voor uw waardevolle spullen. De afmetingen zijn ongeveer 18,7x12,8x4,2 cm, waardoor het voldoende ruimte biedt voor het opbergen van sieraden, contant geld, belangrijke documenten en andere kostbaarheden.

Een Betaalbare en Praktische Oplossing

De Boekkluis Medium 19 cm is niet alleen een slimme, maar ook een voordelige keuze voor het veilig opbergen van uw waardevolle spullen. Het is een ideale oplossing voor iedereen die hun kostbaarheden op een onopvallende manier willen bewaren. Daarnaast is deze boekkluis ook perfect voor reizigers die hun waardevolle spullen veilig willen houden in hun hotelkamer. Het is een betaalbare en praktische oplossing voor zowel dagelijks gebruik als speciale gelegenheden.

Productspecificaties

- Producttype: Boekkluis Medium 19 cm, ook bekend als The New English Dictionary - Materiaal: Metaal - Kleur: Zwart met goudkleurige pagina's - Afsluitbaar: Ja - Afmetingen: ca. 18,7x12,8x4,2 cm - Gewicht: Lichtgewicht, gemakkelijk te verplaatsen - Verborgen ontwerp: Ziet eruit als een echt boek, past naadloos in een boekenkast - Toepassing: Voor het veilig opbergen van waardevolle spullen zoals sieraden, contant geld en belangrijke documenten.

Productinformatie

Artikelnummer:
93416
Gewicht artikel (kg):
0.62
EAN:
8711361015016
Hulp nodig?
Verrassend veel voor weinig
Groot assortiment

ruime voorraad

Binnen 1 werkdag

verzonden

Elke dag

nieuw aanbod