ster-heel Created with Sketch. 8,6 uit 174 beoordelingen via Kiyoh
Lightbox Image
Bokkepoot kwast nr 10

Bokkepoot kwast nr 10


Introductie van de veelzijdige Bokkepoot Kwast nr 10 en nr 12 Ontdek de veelzijdigheid en het gemak van onze Bokkepoot Kwasten nr 10 en nr 12. Deze unieke kwasten, ook bekend als teerkwasten of verfk

... Lees meer


Ruime voorraad

Omschrijving

Introductie van de veelzijdige Bokkepoot Kwast nr 10 en nr 12

Ontdek de veelzijdigheid en het gemak van onze Bokkepoot Kwasten nr 10 en nr 12. Deze unieke kwasten, ook bekend als teerkwasten of verfkwasten, zijn speciaal ontworpen om moeilijk bereikbare plekken met gemak te bestrijken. Met hun houten steel en Chinese varkenshaar borstel, zijn ze perfect voor het aanbrengen van verschillende materialen zoals teer, verf en nog veel meer.

Voordelige en veelzijdige toepassingen van de Bokkepoot Kwast

Als u op zoek bent naar een goedkope en efficiënte manier om uw schilderprojecten aan te pakken, dan is onze Bokkepoot Kwast uw perfecte partner. Of het nu gaat om een huisrenovatie, een artistiek project of gewoon een snelle touch-up, deze kwast maakt het gemakkelijker dan ooit. Dankzij de lange houten steel bereikt u moeiteloos hoge en lastige plekken, terwijl het Chinese varkenshaar zorgt voor een gelijkmatige en gladde applicatie.

Productspecificaties van de Bokkepoot Kwast

Hier zijn enkele belangrijke specificaties van onze Bokkepoot Kwast: - Bokkepoot Kwast diameter: ca. 4 cm - Bokkepoot Kwast lengte: ca. 6 cm - Steel diameter: ca. 2 cm - Steel lengte: ca. 35 cm Met deze specificaties is onze Bokkepoot Kwast ontworpen om een breed scala aan schilderbehoeften te dekken. Of u nu een professional bent of een doe-het-zelver, deze kwast is een onmisbaar hulpmiddel in uw schilderkit.

Productinformatie

Artikelnummer:
91818
Gewicht artikel (kg):
0.12
EAN:
8718692624344
Hulp nodig?
Verrassend veel voor weinig
Groot assortiment

ruime voorraad

Binnen 1 werkdag

verzonden

Elke dag

nieuw aanbod