ster-heel Created with Sketch. 8,6 uit 174 beoordelingen via Kiyoh
Lightbox Image
Bord melamine groot luxe Mediterranee 28 cm

Bord melamine groot luxe Mediterranee 28 cm


Productbeschrijving: Bord melamine groot luxe Méditerranée 28 cm Geniet van uw maaltijden met dit prachtige, robuuste melamine bord, geïnspireerd door het Mediterrane landschap. Het bord heeft een uni

... Lees meer

Notificatie ontvangen wanneer het artikel weer voorradig is?

Laat je e-mailadres achter:


Geen voorraad

Omschrijving

Productbeschrijving: Bord melamine groot luxe Méditerranée 28 cm

Geniet van uw maaltijden met dit prachtige, robuuste melamine bord, geïnspireerd door het Mediterrane landschap. Het bord heeft een uniek aardewerk dessin dat een vleugje rustieke charme aan uw eettafel toevoegt. Het is ideaal voor gebruik thuis, tijdens een picknick, op reis, op vakantie of tijdens het kamperen. De grote maat van 28 cm maakt het perfect voor het serveren van royale porties. De borden worden geleverd in diverse kleuren, waaronder blauw, bruin en groen, voor een levendige en kleurrijke presentatie van uw gerechten. Let op: dit bord is niet vaatwasmachinebestendig.

Voordeel en Toepasbaarheid

Dit bord is niet alleen esthetisch aantrekkelijk, maar ook zeer praktisch en voordelig. Dankzij het gebruik van melamine, staat het bekend om zijn duurzaamheid en weerstand tegen breken, waardoor het een uitstekende keuze is voor dagelijks gebruik. Het bord is ook ideaal voor speciale gelegenheden zoals tuinfeesten, barbecues of familiebijeenkomsten. Bovendien, met zijn betaalbare prijs, is het een economische optie voor iedereen die op zoek is naar stijlvol servies zonder in te boeten op functionaliteit.

Productspecificaties

  • Type: Melamine bord
  • Maat: 28 cm
  • Kleur: Assorti (blauw, bruin, groen)
  • Vorm: Rond
  • Vaatwasmachinebestendig: Nee

Productinformatie

Artikelnummer:
93729
Gewicht artikel (kg):
0.19
EAN:
8720573284691
Hulp nodig?
Verrassend veel voor weinig
Groot assortiment

ruime voorraad

Binnen 1 werkdag

verzonden

Elke dag

nieuw aanbod