ster-heel Created with Sketch. 8,6 uit 174 beoordelingen via Kiyoh
Lightbox Image
Broodtrommel kind Disney Winnie the Pooh

Broodtrommel kind Disney Winnie the Pooh


Ontdek de Magie van de Winnie the Pooh Broodtrommel Voeg wat vrolijkheid toe aan de lunchtijd van je kind met onze charmante Winnie the Pooh broodtrommel. Deze kinder lunchbox, met een levendige print

... Lees meer


Ruime voorraad

Omschrijving

Ontdek de Magie van de Winnie the Pooh Broodtrommel

Voeg wat vrolijkheid toe aan de lunchtijd van je kind met onze charmante Winnie the Pooh broodtrommel. Deze kinder lunchbox, met een levendige print van het geliefde Disney-personage, maakt elke lunchpauze tot een plezier. De brooddoos is gemaakt van stevig kunststof en heeft een handig formaat van ongeveer 17x13x7 cm, ideaal voor een voedzame lunch. De aantrekkelijke afbeeldingen van Winnie the Pooh zullen je kind zeker aanspreken en maken van deze broodtrommel een onmisbaar item voor school of uitstapjes.

Voordelige Keuze voor Lunchtijd Plezier

De Winnie the Pooh broodtrommel is niet alleen praktisch, maar ook een voordelige keuze. Met deze goedkope broodtrommel kan je kind genieten van een leuke en functionele lunchbox zonder dat het een aanslag is op je portemonnee. Of het nu voor een schooldag, een picknick of een dagje uit is, deze broodtrommel is perfect voor elke gelegenheid. De levendige kleuren en het geliefde personage maken het een geweldige aanvulling op de lunchroutine van je kind.

Productspecificaties

  • Type: Broodtrommel / Lunchbox
  • Thema: Disney Winnie the Pooh
  • Materiaal: Kunststof
  • Afmetingen: 17 x 13 x 7 cm
  • Design: Winnie the Pooh print

Productinformatie

Artikelnummer:
77747
Afmetingen:
17 x 13 x 7 cm
Materiaal:
Kunststof
Gewicht artikel (kg):
0.1
EAN:
4052396018837
Hulp nodig?
Verrassend veel voor weinig
Groot assortiment

ruime voorraad

Binnen 1 werkdag

verzonden

Elke dag

nieuw aanbod