ster-heel Created with Sketch. 8,6 uit 174 beoordelingen via Kiyoh
Lightbox Image
Bubble Macarons badbruisballen 2 st

Bubble Macarons badbruisballen 2 st


Ontdek de Bubble Macarons Badbruisballen Laat jezelf betoveren door de unieke Bubble Macarons badbruisballen. Deze betoverende badproducten, ook wel bekend als bruisende badtraktaties of badbommen, ko

... Lees meer


Beperkte voorraad

Omschrijving

Ontdek de Bubble Macarons Badbruisballen

Laat jezelf betoveren door de unieke Bubble Macarons badbruisballen. Deze betoverende badproducten, ook wel bekend als bruisende badtraktaties of badbommen, komen in een set van twee en zijn verpakt in een charmante geschenkverpakking. Elk weegt 40 gram en heeft de vorm van een schattige Macaron. Dompel jezelf onder in een bad gevuld met bruisende bubbels en geniet van de frisse, verkwikkende geur die je zintuigen prikkelt. Of verras een geliefde met dit originele cadeau. Houd er rekening mee dat de kleur van de badbruisballen varieert. De afmeting van elke badbruisbal is ongeveer 4,5x3,5 cm.

Goedkoop en Voordelig Bruisen van Plezier

De Bubble Macarons badbruisballen zijn niet alleen een traktatie voor je zintuigen, maar ook voor je portemonnee. Deze goedkope en voordelige badbruisballen zijn de perfecte manier om jezelf te verwennen na een lange dag, of om een speciale gelegenheid te vieren. Ze zijn ook een geweldig cadeau-idee voor verjaardagen, Moederdag, Valentijnsdag, of gewoon omdat. Met de Bubble Macarons badbruisballen kun je genieten van een luxe spa-ervaring in het comfort van je eigen huis, zonder een fortuin uit te geven.

Productspecificaties

  • Product: Bubble Macarons Badbruisballen
  • Aantal: 2 stuks
  • Gewicht: 40 gram per stuk
  • Vorm: Macaron
  • Geur: Fris
  • Verpakking: Geschenkverpakking
  • Kleur: Assorti
  • Afmetingen: ca. 4,5x3,5 cm per badbruisbal

Productinformatie

Artikelnummer:
93626
Gewicht artikel (kg):
0.1
EAN:
8719238006433
Hulp nodig?
Verrassend veel voor weinig
Groot assortiment

ruime voorraad

Binnen 1 werkdag

verzonden

Elke dag

nieuw aanbod